Kuinka kehittää Kirliaa ja saada Gallade Pokemon Go -pelissä

Suosituimmasta Pokemon-pelistä puhuttaessa tämä keskustelu ei voi koskaan päättyä ilman Pokemon Go:ta. Pokemon Go:n päätavoitteena oli muista peleistä poikkeavana kannustaa pelaajia keräämään yhä enemmän Pokemoneja. Seuraavaksi ymmärrä heidän kehitystään, taistele muiden kouluttajien kanssa ja mitä ei. Vaikka kartalle on kerättävä satoja Pokemoneja, Gallade on se, mitä sinun ei pidä missata. Joten katso tämä opas oppiaksesi kuinka hanki Gallade Pokemon Gossa.

Vaiheet Galladen hankkimiseen Pokemon Go -pelissä

Voit saada Galladen kehittämällä a Uros Kirlia käyttäen 100x Candya ja Sinnoh Stonea. Asiattomille Gallade kuuluu evoluutiopuuhun Ralt. Raltista kehittyi Kirlia, joka kehittyi edelleen saadakseen Galladen Pokemon Go -pelissä.

Nyt niille, jotka eivät tiedä, on 50-50% mahdollisuus saada sellainen Mies Ralt tai Nainen Ralt. Ralt sekä uros että naaras kehittyä Kirliaksi tasolla 20. Kuitenkin, jos se on naaras, se kehittyy a Gardevoir. Toisaalta uros kehittyy Galladiksi Pokemon Go -pelissä. Voit tarkistaa Raltisi sukupuolen koskettamalla sitä. Siellä on sukupuolisymboli. Muista myös, että a Luonnosta pyydettyä Kirliaa ei voida kehittää. Myöhemmin, Kirliaksen varjoversioita ei voida kehittää myös Galladissa. Joten varmista, että sinulla on edelleen kehitetty Ralt. On mahdollista saada a Sinnoh Stone viimeistely Seitsemän kenttätutkimustoimintaa. Lisäksi voit myös päästä eroon siitä voittaa Team Go Rocketin johtajan tai valmentajan PvP-taisteluissa.
Tämä kattaa kaiken Galladen hankkimisesta Pokemon Gossa. Sillä välin olet täällä, muista tutustua muihin Pokemon Go oppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up