Kuinka kehittää Magnetonia Pokemon Scarlet & Violetissa

Magneton on yksi Pokedexin vanhimmista Pokemoneista. Monet kouluttajat tuntevat tämän magneettisen Pokemonin, koska he ovat nähneet sen esiintyvän pelissä vuosien varrella. Magneton on pohjimmiltaan Magnemite-kolmio, sen perusmuoto. Pokemonilla on lopullinen evoluutio, joka tunnetaan nimellä Magnezone, jota monet pelaajat eivät tiedä miten saada. Tässä oppaassa annamme sinulle kaikki tiedot, joita tarvitset Magnetonin kehittämiseen Pokemon Scarlet & Violetissa.

Kuinka kehittää Magneton Magnezoneksi Pokemon SV:ssä

Magnetonin kehitys Pokemon Scarlet & Violetissa ei ole niin yksinkertaista kuin luulet. Sinun ei tarvitse saavuttaa mitään tiettyä tasoa, jotta voit muuttaa Magnetonin. Pokemon-magneetti jatkaa tason nousua, mutta huomaat, että evoluutio vain kieltäytyy tapahtumasta. Jos olet hämmentynyt, anna meidän selittää se sinulle yksinkertaisin sanoin. Tarvitset sellaisen Ukkonen Laskeminen auttaa Magnetonia kehittymään Magnezoneksi välittömästi. Paldeassa on joissain paikoissa esiin nousemassa ukkoskiviä. Mutta suosittelemme, että ostat ne delibird Lahjat myymälä. Saimme omamme Pokemon SV:n Mesagozassa sijaitsevalta sivuliikkeeltä 3 000 Poke Dollarilla. Thunder Stone voidaan kiinnittää Magnetoniisi aivan kuten kouluttajat käyttävät metallitakkia Scytherissä.

Avaa laukku, valitse Thunder Stone ja varusta se Magnetonilla. Kun tämä on tehty, harjoittele Magnetonia, kunnes se saavuttaa seuraavan tason käyttämällä EXP karkit tai lähetä se taisteluihin. Seuraavan kerran kun se nostaa tasoa, siitä tulee Magnezone. Pokemon tunnetaan muuten nimellä "Magnetic Area Pokemon". Siinä on kykyjä, kuten Magnet Pull, Sturdy ja piilotettu kyky nimeltä Analytic. Jotkut sen perustilastoista ovat a 130 erikoishyökkäystä, 115 puolustusta ja 90 erikoispuolustusta. Magnezonen uskomattoman vaikuttavat tilastot motivoivat sinua varmasti tarpeeksi vaivaamaan sen hankkiminen. Se on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä kehittääksesi Magnetonia Pokemon Scarlet & Violetissa. Jos se auttoi, tutustu muihin Pokemon SV -oppaihimme täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up