Kuinka kehittää pentagrammi kauniiksi kuuksi Vampire Survivorsissa

Henkilökunta Vampire Survivors -pelissä se on voimakas ase, joten pelaajat etsivät tapoja kehittää ja avata se. Tässä roistopelissä ainoa tavoitteesi on selviytyä vihollisaaltoja vastaan ​​mahdollisimman pitkään. Ajan myötä viholliset kovenevat ja heidän määränsä kasvaa dramaattisesti. Taistellaksesi heitä vastaan, saat peliin erilaisia ​​aseita ja taitoja. Tämä opas selittää, kuinka voit avata ja kehittää yhden tämän pelin tehokkaimmista aseista.

Kuinka avata pentagrammi

Pelin myöhemmissä vaiheissa huomaat usein vihollisten ympäröimänä, joilla ei ole ulospääsyä. Voit yrittää tyhjentää polun, mutta vihollisia tulee jatkuvasti. Pentagrammilla ja sen kehittyneellä muodolla on kuitenkin voima poista kaikki viholliset näytöltä. Tämä tekee siitä täydellisen aseen päästä eroon tahmeista tilanteista.
Avataksesi Pentagramin Vampire Survivorsissa sinun tarvitsee vain selviytyä 20 minuuttia millä tahansa hahmolla. Joten voit saada sen keräämällä tiedoston Sinisiä helmiä ja täyttämällä näytön yläreunassa olevan sinisen palkin. Kun olet valmis, voit jatkaa sen kehittämistä tehokkuuden lisäämiseksi. TO taso 7, Christine Davain avataan ja sen perusase on Pentagram. Voit avata sen myös loitsun avulla "kristallimeikki". Nämä ovat pelin huijauskoodeja ja voit tarkistaa ne tässä miten niitä heitetään.

Kuinka kehittää pentagrammi kauniiksi kuuksi Vampire Survivorsissa

Yksi ongelma, joka monilla ihmisillä on ollut tämän aseen kanssa, on se, että se puhdistaa jalokiviä ja arkkuja vihollisten ohella. Ongelma on kuitenkin korjattu, kun saat tiedoston Upea kuu. Pentagramin kehittäminen edellyttää päivitä se maksimitasolle 8 ja valitse kruunu passiivisena kykynä. Voit saada kruunun aarrearkkuihin, joita vahvemmat viholliset pudottavat. The Gorgeous Moon poistaa kaikki näytön viholliset, kuten Pentagramin. Mutta sen sijaan, että tuhoaisi keräilyesineitä, se tuottaa ylimääräistä XP:tä ja tuo sen hahmoon. Siinä kaikki, miten Pentagramista kehitetään Vampire Survivors. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka saada Metaglio vasemmallevierailla RelowGame pian.

Table
  1. Kuinka avata pentagrammi
  2. Kuinka kehittää pentagrammi kauniiksi kuuksi Vampire Survivorsissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up