Kuinka kehittää Riolua Pokemon Legends Arceuksessa

Pokemon Legends: Arceusilla on valtavat 242 Pokemonia, jotka on levinnyt avoimeen maailmaansa. Näiden Pokemonien pyydystäminen ja taisteleminen on tämän lähes 30-vuotiaan franchising-sarjan peruselementti. Ja jokaisen sarjan uuden merkinnän mukana tulee päivitys Pokedexiin. Yksi pelin tehokkaimmista Pokemoneista on Lucario, jonka perustilastot ovat yhteensä 525. Lucario kehittyy Riolusta, ja jos haluat saada ja kehittää omaa Rioluasi, olemme täällä auttamassa. Alla on yksityiskohtainen opas Riolusi löytämiseen ja kehittämiseen Pokemon Legends Arceusissa.

Table
  1. Mistä löytää Riolu (sijainti) kohteessa Legends Arceus?
    1. Miten Riolua kehitetään?

Mistä löytää Riolu (sijainti) kohteessa Legends Arceus?

Riolu löytyy vain Alabaster Icelandsista, paikka, joka avautuu sinulle pelin loppua kohti. Kun tämä sijainti on avattu, siirry kartan vasempaan alakulmaan White Valleyyn ja kävele sitten vasemmalle rajan reunaa kohti kohti lumisia kukkuloita. Riolun tiedetään kutevan näiden kukkuloiden luomissa pienissä luolamuodostelmissa. Riolulla on korkea syntyvyys, mutta jos et löydä sellaista, ota pois kaikki alueen Pokemonit ja lepää seuraavaan aamuun. Nyt sinun tarvitsee vain napata Pokemon.

Miten Riolua kehitetään?

Riolu on yksi 12 Pokemonista, joka vaatii pelaajan nostamaan ystävyystasoaan. Tämä voidaan tehdä käyttämällä sitä luonnossa, kuten taisteluiden aikana, tai rikkomalla pelissä olevia esineitä, kuten kiviä, puita jne. Käytä Rioluasi päivän aikana nopeuttaaksesi prosessia. Kun saavutat Riolusi kanssa suurimman ystävyystason, peli ilmoittaa sinulle, että se on valmis kehittymään. Avaa nyt kansio ja katso, että Riolu muuttuu Lucarioksi. Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Riolun löytämisestä ja kehittämisestä Pokemon Legends: Arceus -pelissä.
Tarkista meidän tasoluettelo seurataksesi listasi vahvuutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up