Kuinka kehittää Stunky Skunktankiksi Pokemon Scarlet & Violetissa

Scarlet & Violet -pelissä on monia Pokemoneja, joita voi pyytää. Uuden 9. sukupolven lisäksi tapaat myös vanhoja fanien suosikkeja. Nyt kaikki eivät ole ihastuttavia ja arvostettuja. Jotkut pitävät siitä Haiseva yhteisö vihaa heitä, ja aivan oikein. He voivat myrkyttää Pokemonit, mikä tekee niistä vaikean taistella taisteluissa. Mutta ne voivat olla valtava voimavara tiimillesi yhdessä kehittyneen versionsa kanssa, Skunk tankki. Tämä artikkeli kertoo sinulle kuinka kehittää Stunky Pokemon Scarlet and Violetissa.

Kuinka kehittää Stunky Pokemon Scarletissa ja Violetissa

Evoluutioprosessi on kuin useimmat muut Pokemonit. helakanpunaisena ja violettina, sinun tarvitsee vain nostaa Stunky tasolle 34 ja se kehittyy Skunktankiksi. Voit luokitella sen jollakin seuraavista tavoista:

  • Candy Exp: Nämä ovat erikoistuotteita, jotka lisäävät Pokemon XP:tä sen koon perusteella. Tämä on yksi helpoimmista tavoista nostaa Stunky-tasoa.
  • Taistele Pokémoneja: Voit haastaa muut valmentajat ja kuntosalijohtajat ansaitaksesi Exp. Varmista, että Pokemon ei pyörty tai se ei saa kokemusta.
  • Tera Raid -taistelut: Tera Raids on yksi parhaista paikoista viljellä Exp. Mutta osallistu vain niihin, jotka ovat heikkoja Poison-tyyppisille liikkeille. Pokemon with Grass ja Fairy-tyypit sopivat hyvin Stunkyllesi. He antavat sinulle myös Candy Expin, joten se on tuplabonus.

Kun Skunktank on kehittynyt, se voi olla loistava lisä joukkueeseesi Scarlet and Violet -pelissä. Se on a Myrkky/Pimeä Kaksityyppinen Pokemon liikkeillä, jotka voivat aiheuttaa tilavaikutuksia. Tämän ohella Skunktank on yksi harvinaisista huijareista kaksi Taitoa se on a Piilotettu kyky. The Löyhkä taito voi saada vastustajan tekemään niin haukkua sillä aikaa Seuraukset syitä vahingoittaa jos vihollisesi tyrmää Skunktankin. Piilotettu kyky Terävä silmä estää vihollisi laskemasta sitä tarkkuutta. Nämä ovat huipputaitoja taisteluissa ja voivat antaa sinulle etulyöntiaseman vastustajaasi nähden. Tämä koskee Stunkyn kehittämistä Pokemon Scarletissa ja Violetissa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten How to Evolve Arrokuda Ja Riolu, käy meillä SV-osio pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up