Kuinka kerätä pullo merivettä Disney Dreamlight Valleyssa

Disney Dreamlight Valleyssa kohtaat erilaisia ​​tehtäviä, jotka on suoritettava ystävyystason nostamiseksi kumppanisi kanssa ja joidenkin esineiden päivittämiseksi. Näiden tehtävien suorittamiseksi tarvitset joitain esineitä. Näitä kohteita voi olla vaikea löytää. Yksi tällainen kohde on Pullo valtameren vettäjoka on olennainen osa suoritettavaa Elsan haku ja tässä oppaassa on kaikki tiedot siitä.

Table
  1. Kuinka saada pullo merivettä Disney Dreamlight Valleysta?
    1. Kuinka suorittaa Elsan Ice Breaking -tehtävä?

Kuinka saada pullo merivettä Disney Dreamlight Valleysta?

Ocean Water Vial on harvinainen esine ja sitä on vaikea saada. Jos haluat saada pullon valtamerivettä, mene osoitteeseen Häikäisevä ranta ja etsi maasta hehkuvaa materiaalia. Löydät sen alla olevasta kartalla ilmoitetusta paikasta. Etsi se ja näytölle ilmestyy viesti, jossa lukee "kerää pullo valtamerivettä" painamalla vuorovaikutuspainiketta kerätäksesi sen.
Kuvan luotto: Mapgenie

Kuinka suorittaa Elsan Ice Breaking -tehtävä?

Breaking Elsa's Ice -tehtävän suorittamiseksi tarvitset seuraavan esineen:

  • 1 x Ocean Water -pullo
  • 2x valkosipulia
  • 2x sokeriruoko
  • 5x auringonkukka
  • 5x sitruuna

Voit saada auringonkukan Häikäisevä ranta. Voit myös ostaa sokeriruokoa Hessu kioski Dazzle Beachillä. Rehu Valkosipuli alkaen Rohkeuden metsä. Myös sitruunat ovat saatavilla Rohkeuden metsä tai jopa voit kerätä niitä Luottamuksen silta Biomi. Kun olet kerännyt kaikki nämä esineet, mene askarteluasemallesi ja askartele Kesän osan lämpöä. Tuo se Elsalle valmistuksen jälkeen. Hän levittää sen hakkuusi, jonka jälkeen voit mennä rohkeuden metsään ja päästä jääluolaan murtamalla niitä tukkivat jäänsirut. Tämä tehtävä ei vain lisää ystävyyttäsi Elsan kanssa, vaan myös parantaa hakkuasi, jota voidaan käyttää kovien materiaalien, kuten jään sirpaleiden, rikkomiseen. Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää, kuinka saada vesipullo Disney Dreamlight Valleysta. Katso myös oppaamme missä ota punalevä Disney Dreamlight Valleyssä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up