Kuinka kiivetä Forspokenissa

Forspokenissa näytät Freyn roolia, joka vedetään portaalin läpi ja löytää itsensä sisältä Athia. Hän on myös sidottu puhuvaan rannekeeseen, joka antaa hänelle erilaisia ​​maagisia kykyjä. Hänen taitojensa ansiosta hän voi suorittaa Parkour-taitoja. Kuten Rush, Leap, Flow, Shimmy, Glide, Zip, Float, Soar ja Scale. Näiden taitojen avulla voit paitsi tarttua myös kiivetä. Jos olet jo aloittanut pelaamisen, mutta et tiedä ohjaimia, olemme täällä auttamassa. Tässä oppaassa autamme sinua Mene Forspokeniin helposti.

Kuinka voin kiivetä Forspokenille?

Näin voit helposti kiivetä Forspokenille. Alla olemme maininneet kaikki Parkour-taidot, joiden avulla voit kiivetä seinille ja kielekkeille pelissä. Sukellaan siis suoraan sisään ilman pitkiä puheita.

  • Lentää
    • Käytä tähtäämistä Soar seinään ilmassa ja paina sitten L + O. Tämän kyvyn avulla pelaaja voi kiivetä vielä korkeammalle useilla hyppyillä nopeasti peräkkäin. Se on hyödyllinen, kun et ole valmis ja tarvitset muutaman ylimääräisen pystysuoran hypyn.
  • POSTINUMERO
    • Zip-soittimen käyttäminen edellyttää tähtää kamppailukohtaan ja kiipeä painamalla neliöpainiketta. Pelissä on saatavilla erilaisia ​​kamppailurakenteita, kuten seinäkuutioita, piikkejä, pylväitä ja paljon muuta. Paina vain painiketta ja pidä kiinni skaalataksesi vuoria ja kielekkeitä.

Ennen kuin lähdet kokeilemaan taitojasi, muista, että kaikki mitä teet pelissä, kuten juoksu, hyppääminen ja kiipeily, maksaa sinulle Vastarinta. Asiattomille kestävyydessä on 5 timanttimaista palkkia, jotka sijaitsevat näytön vasemmassa alakulmassa. Tämä tiivistää kaiken ohjaimista käyttääksesi parkour-taitoja, joiden avulla voit kiivetä Forspokenille helposti. Kun olet täällä, katso kuinka avata taikaloitsuja pelissä. Tutustu myös tarkista parantuaksesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up