Kuinka kirjoittaa Warzone 2 ja MW2 (PC, PS4, PS5 ja Xbox)

Kuten useat COD-veteraanit lainaavat, viestintä on avain menestykseen. Olipa kyseessä Modern Warfare 2 tai Warzone 2, sinun on oltava täydellinen koordinaatio joukkuetovereidesi kanssa. Vaikka lähikeskustelut ja äänikeskustelut auttavat, saatat joutua luottamaan toisinaan tekstikeskusteluun. Tämä voi olla pelisuunnitelman laatimista tai vain pelitilan valitsemista. Mutta monet pelaajat ovat hämmentyneitä kirjoittamisesta tai tekstikeskustelun käyttämisestä. Älä huoli, katso oppaamme Warzone 2:n ja MW2:n kirjoittamisesta.

Kuinka kirjoittaa Warzone 2 ja Modern Warfare 2 (PC)

Voit käyttää Tekstiviestikeskustelu aulassa ominaisuuksia MW2:lle ja Warzone 2:lle kaikille tuetuille alustoille. Voit lyödä Enter-painike avataksesi tekstiruudun ottelussa. Täällä voit vaihtaa kolmen eri chat-ryhmän välillä käyttämällä Korttipainike. Näitä ovat mm Ryhmä, Otteluja Juhla keskustella. Kun olet kirjoittanut viestisi, paina Enter-painiketta lähettääksesi viestin. Mutta on olemassa erilainen tapa konsolipelaajille, jotka haluavat kirjoittaa tai keskustella. Selvitä se vierittämällä alareunaan.

Tekstichatin käyttäminen konsoleissa (PS4, PS5 ja Xbox Series X | S)

Noudata alla olevia ohjeita:

  • Lyö Valinnat-painike ohjaimessasi, joka reitittää sinut Taukovalikko.
  • Mene Kanavat-välilehti asetusvalikon alla. Voit nähdä kaikki omasi odottavia ilmoituksia tässä osiossa.
  • Valitse nyt joukkueesi ja siirry kohtaan painamalla X-painiketta Tekstiviestikeskustelu. Löydät teksti- tai viestikuvakkeen tämän osion yläpuolelta.
  • Paina kuvakevaihtoehtoa kirjoittaaksesi tai nähdäksesi kaikkien ystäviesi tai tiimiesi keskustelut.
  • Kun olet tekstikentässä, voit painaa R3-painike tai oikea keppi vaihtaaksesi chat-ryhmien välillä.
  • Kuten edellä mainittiin, voit löytää Ryhmä, Otteluja Juhlakeskustelu viestejä täällä alhaalla. Voit lyödä X-painike lähettääksesi chat-viestisi johonkin näistä chat-ryhmistä MW2:ssa tai Warzone 2:ssa.

Siinä kaikki Warzone 2:n ja MW2:n kirjoittamisesta. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme erityisessä osiossa CODModern Warfare 2 ja Warzone 2.0 täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka kirjoittaa Warzone 2 ja Modern Warfare 2 (PC)
  2. Tekstichatin käyttäminen konsoleissa (PS4, PS5 ja Xbox Series X | S)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up