Kuinka korjata juhlakeskustelu, joka ei toimi PlayStationissa [PS4 & PS5]

Me kaikki rakastamme online-pelien pelaamista. Yhteyden pitäminen partychatin kautta PS4:llä ja PS5:llä on myös erityisen hyödyllistä ja hauskaa. Mutta viime aikoina monet pelaajat ovat ilmoittaneet, että Playstation-juhlakeskustelu ei toimi PS4- ja PS5-konsoleissa. Tässä oppaassa näytämme sinulle kaikki vaiheet, joilla voit korjata tämän ongelman.

Table
 1. Kuinka korjata PSN-chat, joka ei toimi [PS4 & PS5]
  1. Tarkista PSN-palvelimen tila
  2. Tarkista ohjelmistopäivitykset
  3. Käynnistä PS4/PS5 uudelleen
  4. Kirjaudu ulos PSN-tililtäsi

Kuinka korjata PSN-chat, joka ei toimi [PS4 & PS5]

Oletko jo tarkistanut internetyhteytesi yrittääksesi korjata Playstation Party -chat-verkkovirheen? Jos se ei vieläkään auttanut, älä huoli. Lue kaikki korjaukset, joita voit kokeilla.

Tarkista PSN-palvelimen tila

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on tarkistaa, ovatko Playstation-palvelimet täysin toimivia. Tätä kirjoittaessa, 18.1.2023, useilla alueilla on raportoitu suuria katkoksia. Tämän on vahvistanut Alasilmaisin. Sinun tarvitsee vain käydä Playstationin virallisella sivustolla verkon tilasivu. Jos palvelimet eivät toimi, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin odottaa. Jos palvelimet ovat kuitenkin käynnissä ja kohtaat edelleen Playstation Party -chat-verkkovirheen, tarkista seuraava korjaus.

Tarkista ohjelmistopäivitykset

PS-ohjelmistopäivitykset voivat myös auttaa sinua korjaamaan Playstation party chat-verkkovirheen.
Vanhentuneet ohjelmistot voivat myös olla yksi syy siihen, miksi pelaajat kokevat "PSN Chat Not Working" -ongelman. Sony julkaisee ajoittain päivityksiä, jotka korjaavat yleisiä konsolista löytyviä vikoja. Varmista aina, että PS4- tai PS5-konsolisi on ajan tasalla. Voit tehdä sen seuraavasti:
PS4:llä ja PS5:llä

 • Mene "Asetukset"
 • Valita "Järjestelmäohjelmistopäivitys"

Jos päivitys on saatavilla, käynnistä se välittömästi.

Käynnistä PS4/PS5 uudelleen

Jos et pysty keskustelemaan verkkovirheen vuoksi, tämä on toinen perusmenetelmä, jonka pitäisi ratkaista ongelmasi. Se vaatii vain Playstation-konsolin uudelleenkäynnistyksen. Näin:
PS4:llä ja PS5:llä

 • Säätimet ovat melko samanlaiset molemmissa konsoleissa, pidä ensin alhaalla "PS" -painiketta.
 • A Pikavalikko tulee näkyviin, valitse nyt Käynnistä PS4/PS5 uudelleen.

Kun konsoli on taas päällä, yritä tarkistaa, onko sinulla edelleen PlayStation-juhlakeskustelu, joka ei toimi. Jos kyllä, katso viimeinen mahdollinen ratkaisumme.

Kirjaudu ulos PSN-tililtäsi

Tämä on viimeinen mahdollinen korjaus "PSN Chat Not Working" -virheeseen. Sinun on ensin kirjauduttava ulos PSN-tililtäsi. Jos tilitiedoissasi on vikoja ja häiriöitä, tämä menetelmä korjaa ongelmasi. Voit tehdä sen seuraavasti:
PS4:llä

 • Mene "Asetukset" > "Tilinhallinta"
 • Valitse nyt "Katkaisu" vaihtoehto kirjautua turvallisesti ulos tililtäsi.

PS5:llä

 • Mene Asetukset> Käyttäjätilit> Muu
  Valitse siis "Katkaisu" kirjautuaksesi turvallisesti ulos PS5-konsolistasi.

Siinä kaikki, mitä meillä oli korjataksemme PlayStation Party -chatin, joka ei toimi PS4:llä ja PS5:llä. Katso, kuinka voit korjata tämänkaltaiset oppaat Lisenssin palautusvirhe PS5:llä ja PS Store ei toimi myös bugeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up