Kuinka korjata jumiin juuttunut lautta

Stranded Deep on selviytymisvideopeli australialaiselta studiolta, Beam Teamilta. Tämä peli pyörii selviytymisen ympärillä lento-onnettomuudessa Tyynellämerellä eri hengenvaarallisissa tilanteissa. Kun selviät vaistoillasi ja selviytymistaktiikoillasi, useat pelaajat kohtaavat ongelman tai vian. Vaikka pelaajat yrittävät siirtää pelastuslautaansa, he eivät pysty liikuttamaan kiveen tai saareen juuttunutta lauttaa. Tämä ongelma on vaivannut pelaajia jo pitkään. Älä huoli, tutustu oppaaseemme Stranded Deep Raft Stuck -ongelman korjaamisesta.

Kuinka korjata syvälle karille juuttunut lautta

Saareen tai kallioon juuttunutta lautta voidaan siirtää useilla tavoilla tai menetelmillä. Useat pelaajat ovat ehdottaneet sitä Lataa uudelleen tai uudelleenkäynnistää säästäminen korjaa tämän ongelman. Mutta tämä ei ehkä ole sopiva ratkaisu joillekin pelaajille, jotka ovat edistyneet pidemmälle. Voit kuitenkin yrittää korjata tämän ongelman.
Kuvan lähde - David549 YouTubessa. Kuten jotkut pelaajat ovat ehdottaneet reddit lankaVoit myös valittaa Ja työntää Lautta ratkaisemaan tämän ongelman. Sitä varten sinun täytyy hypätä suoraan vesistöihin. Kun olet vedessä, vedä ja työnnä lautta siirtääksesi sen kiinteästä paikastaan. Voit tehdä tämän painamalla LT tai L2-painike. Jos olet PC-pelaaja, paina hiiren oikea painike hiirellä tehdäksesi sen. Toivottavasti tämän pitäisi korjata jumiutuneen lautan ongelma Stranded Deepissä. On myös toinen lautaan liittyvä ongelma tämä huolestutti pelaajia. Jotkut pelaajat ovat väittäneet, että heidän lautansa katoaa yhdessä yössä. Vieritä alareunaan saadaksesi selville, kuinka se korjataan.

Kuinka korjata puuttuva lauttavirhe

Pääsyy tähän bugiin tai ongelmaan on nykyinen -lta valtameri joka vie lautat pois. Päivitysten ansiosta lautasi voivat nyt kellua Stranded Abyssissa. Voit välttää pelastuslauttojen menettämisen käyttämällä a Vielä tai laita lautasi kotisaaresi ympärille. Suosittelemme kuitenkin rakentamaan a peruslautta pelastuslautan sijaan. Voit tutustua oppaaseemme aiheesta kuinka rakentaa ja valmistaa lautta Lisätietoja. Tutustu oppaaseemme Stranded Deep Raftin juuttuneen ongelman korjaamiseksi. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa kuinka käyttää kompassia, kuinka saada palmunlehtiä, kuinka käyttää still-vettäJa Lisäksi jumissa Syvät oppaat täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka korjata syvälle karille juuttunut lautta
    1. Kuinka korjata puuttuva lauttavirhe

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up