Kuinka korjata kauden 2 kaatumisongelma Warzone 2:ssa

Heti kun COD Warzone 2:n kausi 2 julkaistiin, monet pelaajat alkoivat kohdata kaatumis- ja jäätymisongelman, jota he eivät pystyneet korjaamaan. Tämä virhe ilmenee yleensä pian elokuvallisen julkaisun jälkeen ja myös silloin, kun pelaajat yrittävät liittyä jonoon. Se jopa ponnahtaa esiin viestin, jossa sanotaan, että "Sovellus lakkasi toimimasta odottamatta". Jos sinulla on myös tämä ongelma ja mietit, kuinka voit kiertää sen, olemme täällä auttamaan sinua.

Table
 1. Kuinka korjaan kauden 2 kaatumisen ja jäätymisen Warzone 2 -ongelmassa? Xbox, PC, PS
  1. Korjaus PC:lle
  2. Korjaus Xbox Onelle ja Series X/S:lle, PS4:lle ja PS5:lle

Kuinka korjaan kauden 2 kaatumisen ja jäätymisen Warzone 2 -ongelmassa? Xbox, PC, PS

Kuvatekstit: OtherJoeWo Tässä on kaikki mahdolliset ratkaisut, jotka voivat korjata kauden 2 kaatumisongelman Warzone 2:ssa. Ennen kuin aloitat, varmista, että järjestelmäsi täyttää pelin suorittamisen vaatimukset. Jos näin on, aloitetaan ilman pitkiä puheita.

Korjaus PC:lle

 • Ensimmäinen korjaus, jota suosittelemme tekemään, on yksinkertainen Uudelleenkäynnistää. Joskus järjestelmän uusi käynnistys voi varmasti korjata ongelmat.
 • Toinen ratkaisu on asenna uusin pelipäivitys. Voit tehdä tämän siirtymällä Steamiin tai Battle.net-sivustoon ja tarkistamalla uudet päivitykset. Kehittäjät saattavat julkaista uuden korjaustiedoston korjatakseen toisen kauden virheet.
 • Pelaajien pitäisi asenna uusin ja yhteensopiva näytönohjain tällaisten ongelmien välttämiseksi. Tämä johtuu siitä, että vanhentuneella on taipumus aiheuttaa tällaisia ​​virheitä.
 • Voit myös kokeilla poistamalla virustorjunta tai jokin muu sovellus käytöstä käynnissä taustalla ja se tekee tempun. Joskus tällaiset sovellukset eivät salli pelin ajamista.
 • Älä myöskään unohda kokeilla Pelitiedostojen eheyden tarkistaminen. Tämä auttaa sinua korjaamaan vioittuneet tiedostot, jotka aiheuttivat kauden 2 kaatumisongelman Warzone 2:ssa.

Korjaus Xbox Onelle ja Series X/S:lle, PS4:lle ja PS5:lle

 • Jos olet konsolin käyttäjä, ensimmäinen ratkaisu, jonka suosittelemme, on tarkistaa, onko sinulla sellaisia riittävästi säilytystilaa. Koska Warzone 2 -tiedostot ovat melko suuria, on mahdollista, että kauden 2 päivityksestä puuttuu joitain tiedostoja tallennustilan puutteen vuoksi. Jos näin on, mene eteenpäin ja vapauta tilaa.
 • Toinen asia, jonka voit kokeilla, on tarkistaa, onko sinulla yhteys on vakaa. Huono yhteys voi saada pelin kaatumaan äkillisesti.
 • Voit myös kokeilla palauta konsoli ja se voi pitää sinut käynnissä.
 • Pelaajien tulee myös varmistaa, että he ovat käynnissä ohjelmistopäivityksen uusimmalla versiolla tällaisten ongelmien välttämiseksi.
 • Pääsy ja poistuminen tililtäsi korjaa yleensä tällaiset kaatumisongelmat.

Jos ongelma ei vieläkään ratkea, niin Suosittelemme odottamaan, kunnes kehittäjät julkaisevat uuden päivityskorjauksen ongelmien korjaamiseksi. Mutta heihin voi aina ottaa yhteyttä Tukitiimi lisäapua. Tämä tiivistää kaiken kauden 2 kaatumis- ja jäätymisongelman korjaamisesta COD Warzone 2:ssa. Jos virhe on korjattu puolestasi, katso Ronin-haasteluettelon polku saadaksesi palkinnot. Tarkista myös kuinka saada Damascus Camo pelissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up