Kuinka korjata käyttäjätunnusvirhettä ei voida vahvistaa Minecraftissa

Minecraft on yksi suosituimmista hiekkalaatikkopeleistä, jonka on kehittänyt Mojang Studios. Koska peli on ollut saatavilla vuodesta 2011, on edelleen joitain bugeja, jotka pilaavat pelaajan pelikokemuksen. Yksi tällainen virhe on, kun pelaajat eivät voi liittyä palvelimelle. Tämä ongelma tulee näkyviin viestin kanssa, jonka mukaan käyttäjätunnusta ei voida vahvistaa. Tämäntyyppisiä virheitä ilmenee, kun peli ei pysty todentamaan Mojang-istunnoilla. Jos myös sinä kamppailet saman ongelman kanssa etkä tiedä ratkaisuja sen korjaamiseksi, autamme sinua. Tässä oppaassa autamme sinua Korjaus Käyttäjänimivirhettä ei voida vahvistaa Minecraftissa helposti.

Table
 1. Kuinka korjata Minecraft-käyttäjänimivirhettä ei voida vahvistaa?
  1. Kirjaudu ulos ja kirjaudu sisään
  2. Päivitä Minecraft: Korjaus epäonnistui käyttäjänimen vahvistamisessa
  3. Sammuta VPN ja virustorjunta
  4. Asenna peli uudelleen
  5. Palvelimen ylläpito

Kuinka korjata Minecraft-käyttäjänimivirhettä ei voida vahvistaa?

Alla olemme maininneet kaikki mahdolliset ratkaisut Unable to Verify Username -virheen korjaamiseksi Minecraftissa. Ennen kuin siirryt pidemmälle, varmista, että et käytä murrettua versiota pelistä, muuten korjaukset eivät toimi sinulle.

 • Kirjaudu ulos ja kirjaudu sisään
 • Päivitä Minecraft
 • Sammuta VPN ja virustorjunta
 • Asenna Minecraft uudelleen
 • Palvelimen ylläpito

Nämä olivat korjauksia, jotka auttavat sinua poistamaan pelin ongelman. Paremman ymmärtämisen vuoksi sukeltakaamme mainittujen ratkaisujen yksityiskohtiin.

Kirjaudu ulos ja kirjaudu sisään

Ensimmäinen ratkaisu, jota voit kokeilla, on yksinkertaisesti kirjautua ulos ja kirjautua pelitilillesi. Tämä tapa on toiminut monille pelaajille ympäri maailmaa, joten mene eteenpäin ja kokeile sitä. Jos et ole tietoinen prosessista, me hoidamme sinut.

 • Napsauta ensin Jätä peli vaihtoehto Minecraftissa.
 • Napsauta sitten pudota alas sijaitsee näytön vasemmassa yläkulmassa.
 • Valitse sen jälkeen Kirjautua ulos vaihtoehto.
 • Kirjoita sitten omasi Sähköpostitunnus ja salasana kirjautuaksesi uudelleen sisään.
 • Mene nyt eteenpäin ja napsauta pelata ja sinä pärjäät.

Päivitä Minecraft: Korjaus epäonnistui käyttäjänimen vahvistamisessa

Toinen asia, joka voi aiheuttaa ongelman, on vanhentunut peliversio. Tässä tapauksessa sinun tarvitsee vain tarkistaa uudet päivitykset ja asentaa se sen jälkeen. Jos tämä ei korjaa ongelmaa, yritä päivittää käynnistysohjelma, niin tämä korjaa Ei voida vahvistaa käyttäjänimeä Minecraftissa -virheen.

Sammuta VPN ja virustorjunta

Joskus VPN tai virustorjunta ei salli järjestelmän ajaa peliä kunnolla. Jos näin on, poista VPN tai virustorjunta käytöstä, johon olet yhteydessä. Käynnistä sitten peli uudelleen ja virheen pitäisi hävitä lopullisesti.

Asenna peli uudelleen

Jos kohtaat edelleen virheen, se jättää sinulle viimeisen keinon. Eli pelin asennuksen poistaminen ja uudelleenasentaminen. Älä myöskään unohda asentaa käynnistysohjelmaa uudelleen, muuten virhe voi toistua.

Palvelimen ylläpito

Tämän tyyppisiä virheitä ilmenee myös, jos palvelimen huolto on käynnissä. Tässä tilanteessa voit vain odottaa kärsivällisesti ja yrittää myöhemmin uudelleen. Mutta jos palvelimen seisokkipäivitystä ei ole, ota yhteyttä Tukitiimi lisäapua. Tämä tiivistää kaiken siitä, kuinka helposti korjata Unable to Verify Username -virhe Minecraftissa. Kunnes ongelma on korjattu, katso parasta Luolan siemenet Ja Syvän tummat siemenet Bedrockille ja Javalle. Jos haluat lisää vinkkejä ja temppuja, katso muut Videopelioppaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up