Kuinka korjata keltainen reunus, kun jaat näyttöä Discordissa

Discord on suosittu viestintäalusta, jota monet pelaajat käyttävät yksityisten chat-huoneiden luomiseen. Vaikka päätoiminto on viestintä, siitä on tullut täysi sovellus, jossa voit pelata pelejä, videokeskusteluja, suoratoistaa pelejä ja paljon muuta. Monet käyttäjät yrittävät kuitenkin korjata virheen missä Discordissa oli keltainen reunus näyttöä jaettaessa. Jos olet myös yksi heistä, olet oikeassa paikassa. Tämä opas opastaa sinua ratkaisemaan tämän ärsyttävän ongelman.

Table
  1. Kuinka korjata keltainen reunus näytön ympärillä, kun jaat Discordiin
    1. Miksi näin tapahtuu?

Kuinka korjata keltainen reunus näytön ympärillä, kun jaat Discordiin

Koska tämä ongelma ilmeni Discord-päivityksen jälkeen, siihen voi olla kaksi syytä. Discord kohtasi virheen aikana päivittäminen uusimpaan versioon. Tai päivitys se ei ole yhteensopiva sinun kanssasi ikkunat versio. Selitämme, miten päädyimme tähän johtopäätökseen, mutta keskitytään ensin sen korjaamiseen.
Voit korjata keltaisen reunuksen näytön ympärillä Discordissa seuraavasti:

  • Päivitä ja käynnistä Discord uudelleen
  • Käynnistä tietokone uudelleen
  • Päivitä Windows uusimpaan versioon
  • Vaihda Windows 11:een

Jos sinulla on päivitetty versio Discordista ja ongelma jatkuu, yritä asentaa tietokoneesi uudelleen ja käynnistää se uudelleen. Tämä poistaa kaikki vahingoittuneet tai vioittuneet tiedostot. Tämän pitäisi korjata ongelma, mutta jos ei, sen täytyy johtua Windows-versiostasi.

Miksi näin tapahtuu?

Päivityksen jälkeen käyttäjät kohtasivat ongelman, jossa he huomasivat keltaisen reunuksen näytön ympärillä käyttäessään Discordia suoratoisto tai Näytön jakaminen ominaisuus. Kun tämän virheen kohtaavien käyttäjien määrä kasvaa, vanhempi henkilöstöinsinööri lähestyi ongelmaa seuraavilla sanoilla:
”Käytämme uutta grafiikkakaappauksen muotoa. Kuitenkin vanhemmissa Windows-versioissa (Windows 10) erityisesti tämä graafinen sieppausliittymä tekisi siepatussa ikkunassa keltaisen reunan. Windows 11:ssä siinä ei ole keltaista reunaa. Löysimme koodista virheen, joka ei havainnut tätä oikein. Palautamme toistaiseksi tätä uutta sieppauskäyttöliittymää, jotta voimme korjata tämän, joten noin 30 minuutin kuluttua meidän pitäisi saada tämä korjaus käyttöön vakaassa asiakaskoneessa, ja keltaiset reunat katoavat, kun asiakkaasi ladataan uudelleen. Anteeksi häiriö!"
Toivomme, että menetelmämme auttoivat sinua korjaamaan keltaisen reunuksen ongelman, kun jaat näyttöäsi Discordissa. Lisää hyödyllisiä oppaita tästä sovelluksesta, kuten Kuinka käyttää Netflix Bottiatutustu meidän Erimielisyydet-osasto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up