Kuinka korjata "lisenssien palautus epäonnistui" -virhe PS5:ssä

Vuosien varrella PlayStation-pelit ovat kasvaneet ilmiömäisesti grafiikan ja pelimekaniikan valtavien parannusten myötä. Mutta sen myötä on myös esiintynyt piikki bugeissa, jotka ovat haitanneet pelaajien pelikokemusta. Onneksi monet kehittäjät ovat ehdottaneet PlayStationin "Palauta lisenssit" -vaihtoehdon käyttöä takuukorjauksena, jos mikään muu ei toimi. Mutta entä jos tämä vaihtoehto ei itsekään toimi. No, jos olet yksi niistä pelaajista, jotka ovat juuttuneet tähän pulmaan, olemme täällä auttamassa sinua. Näin voit korjata PS5:n nollauslisenssit, jotka eivät toimi.

Kuinka korjata "lisenssien palautus epäonnistui" -virhe PS5:ssä

"Palauta lisenssit" -toiminto auttaa ratkaisemaan ostoprosessin aikana ilmenevät virheet, jotka voivat aiheuttaa peliin vaikuttavia virheitä. Sony suosittelee sitä virallisesti, ja se korjaa monia ongelmia, jotka voivat vaikuttaa mihin tahansa peleihin. Tässä on joitain tapoja korjata PS5:n nollauslisenssit, jotka eivät toimi:

Poistu ja käynnistä peli uudelleen

Helpoin tapa korjata PS5:n virheet. Sulje vain peli ja käynnistä se uudelleen päävalikosta. Siirry nyt "Palauta lisenssit" -vaihtoehtoon. Yritä valita Nollaa ja katso, jatkuuko ongelma.

Tarkista PSN-palvelimen tila

Jos pelin uudelleenkäynnistys ei näytä korjaavan ongelmaa, sinun tulee yrittää tarkistaa tiedosto PSN-palvelimen tila. Jos palvelimet eivät toimi, se voi todennäköisesti selittää, että "Palauta käyttöoikeudet" -ominaisuus ei toimi.
Siirry Internet-selaimeen ja kirjoita hakupalkkiin "PSN-palvelimen tila".
Napsauta ensimmäistä tulosta - virallista PlayStation-verkkosivustoa.
Tarkista, ovatko kaikki palvelut käytössä. Jos mikään palvelimista ei ole katkaistu ja saat edelleen virheilmoituksen, sinun tulee tarkistaa seuraava korjaus.

Tarkista Internet-yhteytesi

Sinun on varmistettava, että sinulla on vakaa Internet-yhteys. "Palauta käyttöoikeudet" -toiminnon suorittaminen voi kestää kauan. Jos internetyhteytesi on hidas tai huonompi, se ei toimi, prosessi lopetetaan. Kokeile tarkistaa Internet-nopeus ja käynnistää WiFi-reitittimesi uudelleen kerran. Jos saat edelleen Nollaa käyttöoikeudet -virheilmoituksen, vaikka internetyhteytesi on vakaa, kokeile viimeistä ratkaisuamme.

Asenna peli uudelleen

Muista, että tämä on viimeinen keino korjata PS5-palautuslisenssit, jotka eivät toimi. Tämä menetelmä todennäköisesti poistaa kaikki olemassa olevat virheet tai ongelmat. Poista vain kyseinen peli. Aloita sitten sen lataaminen uudelleen. Kun peli on asennettu, voit yrittää palauttaa lisenssit. Tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kuinka korjata PS5-palautuslisenssit, jotka eivät toimi. Jos olet edelleen täällä eikä ongelmaa ole ratkaistu, voit yrittää etsiä PS5-päivityksiä tai siirtyä osoitteeseen Playstation tuki sivulta lisäapua varten. Voit myös katsoa Tulevat pelit vuonna 2023 täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka korjata "lisenssien palautus epäonnistui" -virhe PS5:ssä
    1. Poistu ja käynnistä peli uudelleen
    2. Tarkista PSN-palvelimen tila
    3. Tarkista Internet-yhteytesi
    4. Asenna peli uudelleen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up