Kuinka korjata MD-DL-virhekoodi Fortnitessa

Suosittua Battle Royale Fortnitea vaivaa tällä hetkellä MD-DL-virhe. Tämä voi olla ärsyttävää, kun haluat hypätä peliin ystävien kanssa, mutta saat sen sijaan tämän virheen. Tämän virheen ilmenemiseen voi olla useita syitä, mutta se johtuu enimmäkseen Internet-yhteydestäsi. Katsotaanpa kuinka korjata tämä MD-DL-virhe Fortnitessa ja Epic Games Launcherissa.

Table
 1. Kuinka korjata Fortnite MD-DL -virhekoodi
  1. Käynnistä Epic Games Launcher uudelleen
  2. Vahvista pelitiedostosi
  3. Tarkista Internet-yhteytesi
  4. Tarkista Fortnite-palvelimen tila
  5. Asenna Epic Games Launcher uudelleen

Kuinka korjata Fortnite MD-DL -virhekoodi

MD-DL-virhe on todennäköisesti Internet-yhteyteen liittyvä virhe. Vaikka suoria korjauksia ei ole, on joitain yleisiä asioita, joiden avulla voit yrittää korjata sen. On sääli, että tämän virheen korjaaminen on luultavasti poissa käsistäsi, mutta se voi olla mahdollista korjata. Tässä on joitain asioita, joita voit kokeilla ja jotka voivat mahdollisesti korjata sen:

Käynnistä Epic Games Launcher uudelleen

Epic Games Launcherin uudelleenkäynnistäminen voi auttaa. Jos tämä voi olla ohimenevä virhe kantoraketissa, käynnistysohjelman uudelleenkäynnistys korjaa sen, etkä enää saa virhettä.

Vahvista pelitiedostosi

Jotkut pelaajat eivät tiedä, että tämä on jotain, mitä he voivat tehdä, ja se on ymmärrettävää, jos et tiennyt, tämä voi olla korjaus moniin virheisiin. Vahvista pelitiedostosi seuraavasti:

 • Avaa Epic Games Launcher
 • Siirry kirjastoosi
 • Napsauta kolmen pisteen painiketta pelin alla
 • Napsauta Vahvista

Anna nyt käynnistysohjelman tehdä työnsä ja odota, että kaikki tiedostosi tarkistetaan ja mahdollisesti korvataan oikeilla versioilla. Tämä saattaa korjata MD-DL-virhekoodisi Fortnitessa.

Tarkista Internet-yhteytesi

Tämä virhe voi johtua myös Internet-yhteytesi ongelmista. Korjaa niin monta ongelmaa kuin mahdollista ja varmista, että kaikki toimii. Saatat joutua odottamaan, kunnes Internet-yhteytesi on vakaa.

Tarkista Fortnite-palvelimen tila

Fortniten MD-DL-virhekoodi voi myös aiheuttaa palvelimien toimintahäiriöitä. Jos se on heidän lopussa, sinun on valitettavasti vain odotettava, kunnes Epic Games korjaa sen.

Asenna Epic Games Launcher uudelleen

Viimeinen asia, jonka voit tehdä, on yrittää poistaa Epic Games Launcher ja asentaa se uudelleen. Voit myös yrittää ladata itse Fortniten uudelleen. Toivottavasti tämä korjaa MD-DL-virheesi Fortnitessa. Valitettavasti tämä on kaikki mitä voit tehdä juuri nyt yrittääksesi korjata MD-DL-virheen Fortnitessa. Jos haluat lisää tämänkaltaisia ​​oppaita, tutustu muihin artikkeleihimme, kuten asiakas ei ole yhteensopiva virheenkorjaus JA joka on eniten käytetty hakku Fortnitessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up