Kuinka korjata metsän lasten kolarit ja jäätyminen

Monet pelaajat kohtaavat kaatumis- ja viivästysongelmia pelatessaan Sons of the Forestia ja tarvitsevat korjauksen. Useimmissa tulevissa peleissä on tällaisia ​​ongelmia, joten se ei ole aivan harvinaista. Mutta käyttämällä joitain peruskiertotapoja voit korjata ne hetkessä. Joten näin voit korjata Sons of the Forestin jäätymis- ja änkytysvirheet.

Kuinka korjata Sons of the Forestin kaatumisvirhe

Kaatuminen voi johtua useista syistä, joten tässä on joitain yleisiä korjauksia, joiden avulla voit yrittää ratkaista tämän ongelman.

 • Tarkista tiedoston eheys: On mahdollista, että peli saattaa kaatua, koska jotkut pelitiedostoistasi voivat olla vioittuneet. Voit korjata tämän helposti tarkistamalla Steamin pelitiedostojen eheyden.
 • Käynnistä Steam ja siirry kirjastoosi.
 • Napsauta hiiren kakkospainikkeella Metsän lapset.
 • Valitse täältä Ominaisuudet ja siirry kohtaan Paikalliset tiedostot.
 • Napsauta "Tarkista pelitiedostojen eheys..." ja anna sen skannata.
 • Peli korvaa kaikki vioittuneet tiedostot. Käynnistä peli nyt uudelleen, eikä Sons of the Forestin pitäisi kaatua.
 • Päivitä näytönohjaimesi ajurit: Toinen syy, miksi peli saattaa kaatua tai hidastua paljon, johtuu vanhoista näytönohjainajureista. Grafiikkaohjaimet päivitetään ja optimoidaan usein uusimpia pelejä varten. Voit päivittää näytönohjaimen käyttämällä Geforce Experience for Nvidia -ohjelmistoa tai AMD Radeon -ohjelmistoa AMD:lle. Voit myös ladata ne heidän viralliselta verkkosivustoltaan.
  Asenna uusimmat grafiikkaohjaimet tietokoneellesi ja käynnistä järjestelmä uudelleen. Pelaa nyt peliä ja sinun ei pitäisi kohdata näitä ongelmia.
 • Suorita peli järjestelmänvalvojana: Tämä on yksinkertainen mutta nopea korjaus, joka toimii monta kertaa. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Son of the Forest -pikakuvaketta ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.
 • Sulje taustasovellukset: Jos taustalla on käynnissä muita sovelluksia, Sons of the Forest saattaa hidastaa tai kaataa ajoittain. Siirry Task Manageriin ja katso, mitkä sovellukset voit sulkea. Lopeta ne ja käynnistä peli uudelleen, niin sinun ei pitäisi törmätä ongelmiin uudelleen.
 • Sammuta virustorjunta tai lisää peli sallittujen luetteloon: Tämä on toinen tehokas ratkaisu. Joskus virustorjunta voi aiheuttaa ongelmia tällaisissa peleissä. Lisää tämä peli vain virustentorjunnan sallittujen luetteloon. Tai voit poistaa sen käytöstä peliistunnon aikana ja ottaa sen uudelleen käyttöön, kun olet valmis.
 • Asenna peli uudelleen: Jos mikään korjauksista ei toimi, sinun tulee asentaa peli uudelleen.

Tämä kattaa tämän oppaan Sons of the Forestin kaatumis-, jäätymis-, viive- ja pätkimisvirheiden korjaamisesta. Jos pidit tästä oppaasta hyödyllisenä ja tarvitset lisää apua tähän peliin, tutustu oppaaseemme Metsän lapset osio.

Table
 1. Kuinka korjata Sons of the Forestin kaatumisvirhe

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up