Kuinka korjata mikrofoni, joka ei toimi Goose Goose Duckissa

Goose Goose Duckin julkaisusta lähtien sitä on kutsuttu Meidän keskuudessamme -klooniksi. Jotkut pelaajat jopa kutsuvat tätä peliä AmonGooseksi. Vakavasti, tämä peli tarjoaa joukon ominaisuuksia, joita muilta virtuaalimafiapeleiltä puuttuu. Yksi niistä sisältää pelin sisäisen äänichatin tuen asentamatta mitään kolmannen osapuolen sovelluksia, kuten Discord. Mutta viime aikoina pelaajat eivät voi käyttää äänichattia auloissa tai pelin sisällä. Älä huoli, tutustu oppaaseemme, kuinka voit korjata Goose Goose Duck -mikrofoniongelman.

Table
 1. Kuinka korjata Goose Goose Duck -mikrofoni, joka ei toimi
  1. Päivitä ääniohjaimet
  2. Tarkista Goose Goose Duck -asetukset
  3. Tarkista mikrofonisi muiden pelien kanssa

Kuinka korjata Goose Goose Duck -mikrofoni, joka ei toimi

Saatat kohdata tämän ongelman, jos käytät Ristiriita tai muu äänichat-sovellus samaan aikaan Goose Goose Duckin kanssa. Tämä voi myös johtaa siihen, Paina puhuaksesi, mikrofonitai muita äänichat-ominaisuuksia se ei toimi yhtä hyvin. Voit mennä Yhteisön epäsopu (linkki) kirjoittaja Goose Goose Duck näiden ongelmien korjaamisesta. Mutta voi olla myös monia muita ongelmia, joissa mikrofoni tai pikayhteysominaisuus ei toimi pelissä. Voit myös kokea äänichat-ongelmia, jos se on sinulle ongelma. Joten tässä on joitain kiertotapoja tai perustarkistuksia varmistaaksesi:

Päivitä ääniohjaimet

Sinun on varmistettava, että ääni-, video- ja peliohjaimesi ohjaimet on päivitetty uusimpaan versioon. Noudata alla olevia ohjeita:

 • Paina Windows- tai Käynnistä-painiketta ja etsi Laitehallinta.
 • Navigoida johonkin Ääni-, video- ja peliohjaimet vaihtoehto. Ja laajenna tai kaksoisnapsauta vaihtoehtoa.
 • Napsauta sitten äänilaitteitasi hiiren kakkospainikkeella ja valitse tiedosto Päivitä ajurit vaihtoehto.
 • Voit myös päivittää liitettyjen äänitulojen tai -lähtöjen ohjaimet.
 • Sitä varten kaksoisnapsauta Äänitulot & poistuu vaihtoehto.
 • Napsauta syötteitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse tiedosto Päivitä ajurit vaihtoehto.

Lue myös | Goose Goose Duck vs keskuudessamme: mikä peli on parempi?

Tarkista Goose Goose Duck -asetukset

Saatat kohdata mikrofoni- tai äänikeskusteluongelmia, jos olet valinnut "Ei mikrofonitilaa" tietokoneella, konsolilla tai mobiililaitteella. Poista se käytöstä noudattamalla alla olevia ohjeita:

 • Paina Asetukset-vaihtoehtoa näytön oikeassa yläkulmassa.
 • Tarkista Ääniasetuksista, ettet ole ottanut sitä käyttöön Ei mikrofonitilaa. Jos olet ottanut sen käyttöön, poista valinta.
 • Valitse sitten manuaalisesti mikrofonilaite ja syöttötila.
 • Voit myös vaihtaa arvoja Vahvistin Ja Herkkyys tässä osiossa.

Tarkista mikrofonisi muiden pelien kanssa

Voit tarkistaa, onko kytketyllä mikrofonilla ongelmia myös muiden pelien kanssa. Jos joukkuetoverisi tai ystäväsi eivät kuule sinua muissa peleissä, se voi johtua kuulokkeista tai mikrofonista. Jos ongelma on sinun puolellasi, yllä olevien kiertotapojen pitäisi korjata mikrofoni- tai äänikeskusteluongelma. Voit mennä heidän luokseen #virheiden ja vianetsintäkanava heidän Discordissaan lähettääkseen lipun. Tämä johtuu siitä, että Goose Goose Duck -mikrofoni ei toimi. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka vaihtaa kieltä, kuinka tarkistaa palvelimen tila, parhaat rooliasetuksetJa Lisäksi Goose Goose Duck oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up