Kuinka korjata NAT-tyyppi epäonnistui PS5:ssä (2023)

Monet PS5-käyttäjät kohtaavat NAT-tyyppisen epäonnistuneen ongelman ja tarvitsevat ratkaisun. Saat yleensä NAT Type Failed -ilmoituksen, kun PS5:ssäsi on NAT Type 3. Tässä tapahtuu, että reititin ei välitä portteja PS5:llesi. Tämä voi johtua useista syistä, kuten vanhentuneesta reitittimestä, liian rajoittavasta verkosta tai muista. Ja mitä se lopulta tekee, haittaa online-kokemustasi pelaaessasi. Joten tässä oppaassa katso kuinka korjata NAT-tyypin epäonnistunut ongelma PS5:lle.

NAT-tyypin korjaaminen epäonnistui PS5:ssä

Voit tehdä periaatteessa vain kaksi asiaa NAT-tyypin epäonnistuneen ongelman korjaamiseksi PS5:ssäsi.

  • Ota UPnP käyttöön: UPnP tulee sanoista Universal Plug and Play. Useimmat nykyaikaiset reitittimet tukevat UPnP:tä. Tämä ominaisuus on tärkeä, koska kun pelaat pelejä tai käytät PSN-ominaisuuksia, reitittimesi hallitsee automaattisesti käyttämiäsi portteja. Tämä ohittaa prosessin, jossa reititin on siirrettävä eteenpäin manuaalisesti. Joten jos sinulla on melko uusi reititin, etsi sen IP-osoite. Siirry reitittimesi IP-osoitteeseen, kun olet yhteydessä verkkoon tietokoneella tai puhelimella. Ota nyt UPnP käyttöön. Irrota PS5 tästä yhteydestä ja käynnistä reititin uudelleen. Kytke se nyt takaisin ja sen pitäisi korjata tämä. Jos reitittimessäsi ei ole tätä ominaisuutta, sinun kannattaa harkita päivittämistä sellaiseen, jossa on.
  • Vaihda NAT-tyyppiäsi: Paras tapa tehdä tämä on ottaa yhteyttä Internet-palveluntarjoajaan. Jokaisella reitittimellä on erilainen menetelmä portin edelleenlähettämiseen ja NAT-tyyppien vaihtamiseen. PS5:lläsi on oltava NAT-tyyppi 1 tai tyyppi 2. Tämä johtuu siitä, että näiden tyyppien avulla saat parhaan verkkokokemuksen. Vaikka voit silti pelata verkossa NAT type 3:lla, et voi isännöidä online-moninpeliistuntoja. Kun otat yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi, heidän pitäisi kertoa sinulle, mitkä portit sinun tulee avata reitittimessäsi.

Tämä kattaa tämän oppaan, kuinka korjata NAT-tyyppi epäonnistui PS5:ssä. Kannattaa myös tutustua oppaihimme miten korjaa WV-109156-2-virhe ja palauttaa rikkinäiset lisenssit PS5:lläsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up