Kuinka korjata Overwatch 2, joka on juuttunut päivitysvirheen käyttöön?

Monet Overwatch 2 -pelaajat eivät voi pelata, koska he juuttuvat Applying Update -näyttöön. Pahinta on, että se voi myös estää sinua ja hallita ajastinta, joka voi kestää jopa 40 minuuttia, ilman että teet virheitä. Joten tässä on mitä sinun pitäisi tietää Stuckista, kun käytät Overwatch 2:n päivitysvirhettä, ja jos siinä on korjauksia.

Kuinka korjata jumissa, kun haet päivitystä Overwatch 2:lle?

Näyttää siltä, ​​​​että ei ole virallista tapaa korjata virhettä, joka on juuttunut hakemaan päivitystä tähän peliin. Se korjaantuu kokonaan, kun kehittäjät julkaisevat siihen korjauksen. Mutta sillä välin tässä on joitakin tapoja, joilla voit yrittää korjata tämän virheen:

  • Käynnistä peli uudelleen: Jos päivityksen asentaminen jumiutuu, käynnistä peli välittömästi uudelleen. Jos olet onnekas, voit liittyä peliin uudelleen ja välttää pelikiellon. Sillä on erittäin pienet mahdollisuudet, mutta se saattaa auttaa sinua.
  • Päivitä pelisi: Seuraavaksi paras ratkaisu on pitää peli ajan tasalla. Tämä ongelma korjataan pysyvästi, kun kehittäjät korjaavat sen. Voit tarkistaa Battle.net-sivustolta, onko peliin saatavilla päivityksiä. Jos on, päivitä ja käynnistä Overwatch 2 uudelleen. Yritä pelata nyt, niin sinun ei pitäisi juuttua Päivitä sovellus -näyttöön.
  • Skannaa ja korjaa pelitiedostot: Battle.net antaa sinun tarkistaa pelitiedostojesi eheyden. Kun olet juuttunut Päivitä sovellus -näyttöön, sulje peli.
  • Avaa Battle ja siirry peleissäsi Overwatch 2:een.
  • Napsauta Toista-painikkeen vieressä olevaa asetuskuvaketta.
  • Valitse täältä Skannaa ja korjaa.
  • Odota, että asiakas vaihtaa vioittuneet pelitiedostot. Käynnistä nyt järjestelmä uudelleen ja yritä pelata.
  • Asenna peli uudelleen: Jos mikään yllä olevista korjauksista ei toimi, sinun pitäisi luultavasti asentaa peli uudelleen. Voit myös poistaa Battle.net-käynnistimen ja asentaa kaiken uudelleen alusta, jotta näet, toimiiko se.

Tämä kattaa tämän oppaan Overwatch 2:n päivityksen jumiutumisesta ja mahdollisista korjauksista, joita voit kokeilla. Koska pidät tämän pelin pelaamisesta, suosittelen, että tutustut myös meidän peliimme OW2Wiki saadaksesi apua muihin vastaaviin aiheisiin.

Table
  1. Kuinka korjata jumissa, kun haet päivitystä Overwatch 2:lle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up