Kuinka korjata PlayStation-liikeohjain, joka ei toimi PS4:llä

Joten sinulla on ollut väsyttävä päivä ja pääsit vihdoin kotiin. Käynnistä PS4 ja laita VR-kuulokkeet päähän. Mutta kun otat Move-ohjaimet käteen, huomaat, että ne eivät reagoi ollenkaan! Hän huokaisi valtavan. Ihmettelet mikä meni pieleen. No, sinun ei tarvitse huolehtia, sillä näytämme sinulle kaikki mahdolliset syyt, miksi saatat kohdata tämän ongelman. Jos PS4 VR -ohjaimesi ei toimi, katso tästä oppaasta kaikki korjaukset.

Table
  1. Kuinka korjata PS4 VR -ohjain
    1. Tarkista PlayStation Camera -yhteys
    2. Lataa PS VR -ohjain
    3. Nollaa PS VR -ohjain

Kuinka korjata PS4 VR -ohjain

Jos toinen tai molemmat PS4 Move -ohjaimet eivät toimi, se voi olla turhauttava kokemus. Move-ohjaimet ovat osa jokaista pelaamaasi VR-peliä. Saat ne toimimaan kokeilemalla näitä ratkaisuja korjataksesi PS Move -ohjaimen, joka ei toimi:

Tarkista PlayStation Camera -yhteys

Jos et vielä tiedä, Move-ohjaimet toimivat vain, jos PlayStation-kamera on yhdistetty PS4:ään. Yritä irrottaa kaapeli ja kytkeä se takaisin. Varmista myös, että PlayStation-kamera on sinuun päin, jotta se tunnistaa Move-ohjaimesi. Jos täytit yllä olevat vaatimukset, katso seuraava korjaus.

Lataa PS VR -ohjain

Joskus syy ohjainten toimimattomuuteen voi olla tyhjä akku. Käynnistä PS4 ja liitä USB-kaapeli VR-ohjaimeen. Anna sen latautua muutaman tunnin ajan. Voit tehdä tämän myös laittamalla PS4:n lepotilaan. Jos se ei vieläkään käynnisty, tarkista seuraava ratkaisu.

Nollaa PS VR -ohjain

Tämä on kolmas ja viimeinen korjaus PS4 VR -ohjaimen toimintahäiriöön. Tätä varten sinun on nollattava Move-ohjain. Voit tehdä tämän työntämällä neula tai paperiliitin ohjaimen takana olevaan pieneen nollauspainikkeeseen. Pidä vain muutaman sekunnin ajan ennen kuin vapautat. Yritä tarkistaa, käynnistyykö Move-ohjain. Jos ei, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä PlayStation-tuki sivu. Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää kuinka korjata PS4 VR -ohjain, joka ei toimi. Jos haluat lisää tällaista sisältöä, käy osoitteessa PS VR -sivu tai tutustu oppaihimme PS4-oppaissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up