Kuinka korjata poistumiskoodin 1 virhe Minecraftissa

Minecraft on yksi suosituimmista peleistä. Mutta sillä tiedetään myös olevan yksi ärsyttävimmistä vioista ja virheistä. Nämä voivat olla turhauttavia, varsinkin kun jotkut niistä ovat monimutkaisempia kuin toiset. Minecraftin poistumiskoodin 1 virhe on yksi niistä. Jos kuitenkin kohtaat tämän virheen, sinun ei tarvitse huolehtia. Näin voit korjata sen helposti.

Table
 1. Kuinka korjata poistumiskoodin 1 virhe Minecraftissa [Fix]
  1. Lataa uusin Java-versio
  2. Poista modit käytöstä
  3. Poista Minecraft-tiedostot

Kuinka korjata poistumiskoodin 1 virhe Minecraftissa [Fix]

Jos muut yleiset korjaukset, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistäminen, pelin uudelleenkäynnistys ja näytönohjainten päivittäminen, eivät toimineet, kokeile seuraavia menetelmiä:

Lataa uusin Java-versio

Koska tämän virheen perimmäinen syy liittyy Java-määritysongelmaan, sinun on korjattava se välittömästi. Tämä voidaan tehdä poistamalla ja lataamalla uusin Java-versio Minecraftin poistumiskoodin 1 virheen korjaamiseksi. Näin:

 • Mene ensin osoitteeseen Java virallinen sivusto.
 • Napsauta latauslinkkiä käyttöympäristösi mukaan: Windows, Linux tai MacOs.
 • Kun tiedosto on ladattu, suorita se Java Asettaa asennuksen lopettamiseksi.

Voit nyt avata Minecraft-käynnistimen juuri asentamallasi Java-sarjalla. Jos virhe jatkuu, katso seuraava korjaus.

Poista modit käytöstä

Minecraft on yksi kaikkien aikojen eniten muokatuista peleistä. Siitä huolimatta joitain modeja joiden tiedetään parantavan pelaajan kokemusta, muut voivat jopa aiheuttaa ongelmia enemmän kuin mikään muu. Paras vaihtoehto on käyttää vain sellaisia ​​modeja, joita ehdottomasti tarvitset. Yritä pitää mahdollisimman vähän modeja. Voit myös poistaa kaikki modit ja asentaa ne hitaasti yksitellen. Tällä tavalla voit todennäköisesti selvittää, mikä modi on viallinen. Jos ongelma jatkuu, katso viimeinen ratkaisumme.

Poista Minecraft-tiedostot

Minecraftin uudelleenasentaminen on paras tapa korjata poistumiskoodin 1 virhe Minecraftissa. Mutta ennen kuin teet sen, muista varmuuskopioida "tallenna"-kansiosi. Siirrä se toiseen paikkaan asemallasi ennen asennuksen poistamista, jotta et menetä Minecraftin edistymistä. Voit poistaa tiedostoja seuraavasti:

 • painaa "Windows+R" avaamaan "Juosta" muodossa.
 • Kaveri "%sovellustiedot%" ja sitten lakko "OK".
 • Nyt etsi ".minecraft" tiedosto ja valitse "Poistaa"
 • Avaa lopuksi Minecraft-käynnistin osoitteessa asenna uudelleen Minecraft-versiosi uudelleen.

Nämä ovat vaiheet, joilla voit korjata Minecraftin poistumiskoodin 1 virheen. Jos haluat lisää tällaisia ​​korjauksia, siirry sivuillemme Minecraft-osio Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up