Kuinka korjata robottiäänivirhe Tylypahkan perinnössä

Tylypahkan perinnössä on äänivirhe, jossa pelaajat tarvitsevat korjauksen, jossa hahmosi saa robottiäänen. Tämä voi pilata upotuksen, koska tässä pelissä on paljon välikohtauksia. Ja toisin kuin Legend of Zeldan Link, tämän pelin päähenkilö puhuu paljon. Mutta älä huoli, on olemassa kiertotapoja, joiden avulla voit yrittää korjata sen. Joten tässä on kuinka voit korjata robotin äänihäiriön Tylypahkan perinnössä.

Kuinka korjata robottiäänivirhe Tylypahkan perinnössä

Voit liu'uttaa ääntä keskellä korjataksesi Robotic Voice -häiriön Tylypahkan perinnössä. Jos olet hämmentynyt siitä, mitä se tarkoitti, älä huoli, anna minun tarkentaa. Mutta ennen kuin tarkistat sen, muista, että tämä ei ole virallinen ratkaisu. Tämä häiriö saattaa ilmetä, kun muutat hahmosi äänenkorkeutta mukauttamisen aikana. Joten paras temppu sen korjaamiseksi on palauttaa se oletusarvoihin.

 • Jos pelaamisen aikana tuntuu, että hahmosi ääni muuttuu robottiksi, niin silloin avaa valikko.
 • Tässä, valitse Asetukset.
 • Nyt, siirry kohtaan Ääniasetukset.
 • Tässä, siirrä liukusäädintä vasemmalle tai oikealle ja tuo se keskelle.
 • Palaa nyt takaisin ja hahmosi ääni muuttuu.
 • Lopuksi, Käynnistä peli uudelleen, eikä hahmosi saisi puhua robottiäänellä välikohtausten aikana.
 • jos sitten haluat, voit myös palauttaa oletusasetukset. Jos tämä korjaus toimii sinulle, voit yrittää muuttaa sävyn takaisin alkuperäiseen tarkoitukseen. Tämä johtuu siitä, että voit aina palauttaa oletusasetukset, jos se aiheuttaa sinulle uudelleen ongelmia. Muutenkin voit yritä tarkistaa tämän pelin tiedostojen eheys. Käynnistysohjelma korvaa vaurioituneet tiedostot ja on mahdollista, että se korjaa ongelman. Jos sekään ei toimi sinulle, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin odottaa, että peli julkaisee päivityksen. Kun kehittäjät korjaavat sen puolellaan ja julkaisevat korjaustiedoston kaikille. Vasta sitten tämä ongelma ratkaistaan ​​ikuisesti. Tämä kattaa tämän oppaan robottiäänihäiriön (äänivirheen) korjaamisesta Tylypahkan perinnössä. Jos kohtaat kehyksen putoamisen tässä pelissä, sinun pitäisi löytää oppaamme hyödylliseksi kuinka korjata viive. Ja jos haluat lisää tämän pelin aiheita, älä unohda tarkistaa meidän Tylypahkan perintö Wiki.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up