Kuinka korjata seuraavan sukupolven Witcher 3 -päivityksen kaatuminen

Witcher 3 Next-Gen -päivitys on täällä, mutta monet pelaajat kohtaavat kaatumisongelmia. Tämä päivitys ei ainoastaan ​​paranna peliä visuaalisesti, vaan myös lisää peliin uutta sisältöä. Ja vaikka olemme saaneet uusia tehtäviä, olemme myös kohdanneet paljon suorituskykyongelmia tässä uudessa päivityksessä. Onneksi on kuitenkin joitain kiertotapoja, joiden avulla voit yrittää korjata ne. Joten tässä oppaassa katso kuinka korjata Witcher 3 Next-Gen -päivitys kaatumisesta.

Kuinka korjata seuraavan sukupolven Witcher 3 -päivityksen kaatuminen

Nämä ovat korjauksia, joilla voit yrittää korjata tämän pelin kaatumisongelmat.

  • Suorita pelin DX11-versio: Witcher 3 Next-Gen -päivitys tuo monia ominaisuuksia, kuten Ray Tracingin, DLSS:n, HDR:n ja paljon muuta pelin DX12-versioon. Mutta ongelma on, että sitä ei ole optimoitu kunnolla. Joten jos käytät pelin DX12-versiota, on suuri mahdollisuus, että se kaatuu. Samaan aikaan DirectX 11 -versio toimii hyvin, eikä siinä ole tällaisia ​​​​ongelmia. Joten helpoin tapa korjata kaatumiset on päivittää Witcher 3:n DX11-versioon.
  • Ray Tracingin poistaminen käytöstä: Jos vaadit edelleen pelin DX12-version käyttämistä, tämä on seuraavaksi paras ratkaisu. Tämä voi auttaa sinua nauttimaan muista ominaisuuksista kuin Ray Tracing. Poista säteenseuranta käytöstä ja käynnistä peli uudelleen.
  • Päivitä peli: Tämä ei ole aivan välitön korjaus, vaan jotain, joka auttaa sinua ratkaisemaan ongelman pitkällä aikavälillä. Koska seuraavan sukupolven päivitys on julkaistu, kehittäjien pitäisi työskennellä mahdollisten virheiden korjaamiseksi. Kun päivitys tai korjaustiedosto on julkaistu, muista asentaa se peliisi. Sen jälkeen pelin pitäisi alkaa toimia kunnolla, eikä se enää kaadu.

Tämä kattaa tämän oppaan Witcher 3 Next-Gen -päivityksen kaatumisten korjaamisesta. Jos kohtaat pätkimistä, mustaa näyttöä tai alhaista FPS-arvoa, suosittelen, että tutustut oppaaseemme kuinka se tehdään korjata huono suorituskyky. Ja jos tarvitset lisää apua tähän peliin, saatat olla hyödyllisiä opastemme avulla hanki Netflix-panssari, saapuvat Kaer Morheniinja siirto säästää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up