Kuinka korjata Steam-saavutukset eivät näy

Steamista on tullut yksi suosituimmista videopelien digitaalisista jakelijoista maailmanlaajuisesti. Alusta tarjoaa paljon pelejä, joita voit pelata PC:llä ja jopa Steam Deckillä. Siinä on myös useita saavutuksia, jotka voit avata ja tarkastella profiilissasi Steamissä. Viime aikoina pelaajat ovat kuitenkin kohdanneet ongelmia, joissa he eivät voi nähdä saavutuksiaan. Jos olet törmännyt samaan virheeseen, olemme täällä auttamassa. Tässä artikkelissa olemme maininneet kaikki mahdolliset tavat korjaa steam-saavutukset, jotka eivät näy, tai avaa virheet.

Kuinka korjata Steam-saavutukset, jotka eivät näytä virhettä

Alla olemme maininneet kaikki tavat korjata virhe, kun Steam-saavutukset eivät näy tai avaudu. Mutta ennen kuin aloitat, varmista, että täytät seuraavan saavutuksen avaamisen vaatimukset. Jos olet, sukeltakaamme ilman sen enempää puhetta.

 • Käynnistä Steam uudelleen
  • Ensimmäinen ratkaisu, joka auttaa sinua pääsemään eroon ongelmasta, on yksinkertainen uudelleenkäynnistys. Joskus Steam törmää joihinkin ongelmiin, joten uusi uudelleenkäynnistys tekee tempun.
 • Poista Steam Offline käytöstä
  • Jos pelaat offline-tilassa Steamin kautta, tämä voi olla ongelma. Alusta ei ehkä pysty käsittelemään tavoitetietoja offline-tilassa. Tässä tapauksessa yksinkertaisesti poista Steam offline käytöstä ja siirry online-tilaan.
 • Poista Mod
  • Pelaajilla on tapana asentaa erilaisia ​​modeja tehdäkseen pelistä mielenkiintoisen ja lisätäkseen uutta sisältöä. Tämä voi sotkea saavutusjärjestelmän. Joten korjataksesi saavutukset, jotka eivät avaa lukitusta, poista vain lisäämäsi modit.
 • Suorita järjestelmänvalvojana
  • Steamin käyttäminen järjestelmänvalvojana korjasi ongelman monille käyttäjille. Joten miksi et kokeilisi? Voit tehdä tämän napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Steam Exe -tiedostoa ja valitsemalla Suorita järjestelmänvalvojana -vaihtoehto.
 • Asenna Steam uudelleen
  • Jos virhettä ei vieläkään ole korjattu, viimeinen vaihtoehto on Steamin asentaminen uudelleen. Tämä poistaa kaikki välimuistitiedot, jotka rajoittavat saavutusten näyttämistä. Älä kuitenkaan unohda kirjautua ulos tilistäsi ennen kuin kokeilet menetelmää.

Siinä on kyse siitä, kuinka korjata Steam-saavutukset eivät näy tai avata virheet. Jos kohtaat saman ongelman uudelleen, älä epäröi ottaa yhteyttä Tukitiimi lisäapua. Tarkista, kunnes bugi on poistettu, Parhaat ilmaiset PC-pelit alustalla. Tutustu myös Tulevien vuoden 2023 pelien julkaisupäiväkalenteri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up