Kuinka korjata viive ja kehysten pudotus Tylypahkan perinnössä

Monet pelaajat etsivät tapoja korjata viiveet Tylypahkan perinnössä. Peli toimii kauniisti opetusohjelman aikana. Mutta kun saavut Tylypahkan linnaan, monet pelaajat näyttävät olevan vaikuttuneita suorituksestaan. Ja ongelma on, että et ole immuuni tälle ongelmalle, vaikka sinulla olisikin melko tehokas tai uusi järjestelmä. Mutta on olemassa joitakin kiertotapoja, joita voit yrittää korjata. Joten tässä on joitain temppuja, joiden avulla voit korjata ja vähentää kehysten putoamista Tylypahkan perinnössä.

Kuinka korjata viive Tylypahkan perinnössä

Paras tapa korjata viive tässä pelissä on poistaa V-Sync käytöstä pelissä ja ottaa se käyttöön Nvidian ohjauspaneelista. Kiitos käyttäjälle u/Happy_Hues Redditissä tämän ratkaisun jakamisesta. Voit tarkistaa heidän kommenttinsa Tässä. Joten tässä on heidän menetelmänsä ja joitain muita ratkaisuja tämän pelin kehyspudotusongelman korjaamiseksi.

  • Vaihda V-Sync – Aloita sammuttamalla pelin V-Sync-vaihtoehto. Sulje nyt peli ja avaa Nvidia Control Panel. Valitse tästä Hogwarts Legacy sovellukseksi, johon haluat tehdä muutoksia. Vieritä alas ja ota V-Sync käyttöön. Ota lopuksi nämä asetukset käyttöön varmistaaksesi, että muutokset tulevat voimaan.
  • Vaihda matalan latenssin tilaa – Toinen u/Happy_Huesin ehdottama asetus on vaihtaa matalan latenssin tilaksi "On+Boost".

Kun olet tehnyt molemmat muutokset, sinun tulee käynnistää peli uudelleen. Nämä muutokset osoittavat merkittävää suorituskyvyn kasvua, varsinkin Tylypahkaan saavuttuaan. Tässä on muutamia muita asetuksia, joiden pitäisi myös auttaa vakauttamaan pelisi suorituskykyä.

  • Poista Fix Scaling käytöstä sovelluksille – Kiitos käyttäjälle u/Oikea_tarina_3514 Redditissä sen jakamisesta kärki. Siirry asetuksiin ja sitten Järjestelmä ja näyttö. Napsauta tässä Skaalaus ja asettelu -osiossa Skaalauksen lisäasetukset. Poista käytöstä Korjaa sovellusten skaalaus. Tämä asetus näytti toimivan joillekin käyttäjille.
  • Poista säteen seuranta käytöstä – Sammuta Ray-Tracing ja käynnistä peli uudelleen nähdäksesi, onko pelissäsi edelleen kehysten pudotusongelmia.
  • Päivitä näytönohjaimesi ajurit – Koska tämä peli julkaistiin melko äskettäin, on hyvä mahdollisuus, että näytönohjaimessasi ei ole siihen optimoituja ohjaimia. Tarkista, onko päivityksiä saatavilla. Jos on, päivitä ne ja käynnistä järjestelmä uudelleen ja yritä sitten pelata peliä.
  • Yritä pienentää resoluutiota tai grafiikkaa – Tämä on peruskorjaus, joka voi auttaa joitain pelaajia. Pienennä pelisi resoluutiota ja yritä pienentää grafiikkaa Ultrasta korkeaksi tai jopa alhaisemmaksi.

Jos mikään korjauksista ei toimi, sinun tulee odottaa, että peli korjaa ongelmat. Kun joitain korjaustiedostoja on saatavilla, päivitä peli ja yritä pelata sitä nähdäksesi, esiintyykö samoja ongelmia edelleen. Tämä kattaa tämän oppaan viiveen korjaamisesta ja kehysten putoamisen vähentämisestä Tylypahkan perinnössä. Lisätietoja tästä pelistä löytyy meidän Tylypahkan perintö Wiki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up