Kuinka korjata Xbox Remote Play ei toimi?

Xbox Remote Play on yksi hienoimmista ominaisuuksista, joita kehittäjät tarjoavat peliyhteisölle. Tämän ominaisuuden ansiosta voit etänä nauttia kaikista Xboxin toiminnoista kämmenelläsi. Vaikka useimmille käyttäjille tämä ominaisuus on lakannut toimimasta, mikä on pilannut kaikki heidän odotuksensa. Jos olet yksi niistä pelaajista ja etsit ratkaisua tämän ongelman korjaamiseen, olet juuri tullut oikeaan paikkaan. Lue loppuun asti saadaksesi selville korjaukset ongelman ratkaisemiseksi Xbox Remote Play -ominaisuus ei toimi.

Korjattu Xbox Remote Play ei toimi

Tässä on joitain ratkaisuja tämän ongelman korjaamiseen:

Tarkista vaatimukset

Seuraavat vaatimukset on täytettävä, jotta voit käyttää Xbox Remote Play -ominaisuutta:

 • Sinulla pitäisi olla a iOS 13 iPhonessa. Android-laitteissasi on suositeltavaa olla a Android 6.0 tai edistynyt versio.
 • Varmista, että Xbox Remote Play on tuettu alueellasi.
 • Kunnollinen internetyhteys toimii sujuvasti.

Ota etäominaisuudet käyttöön

On tärkeää, että etäasetus on käytössä Xboxissasi. Voit ottaa sen käyttöön seuraavasti:

 • Mene Asetukset > Laite ja yhteydet mistä löydät Etätoiminnot.
 • Sieltä voit vierittää alas ja Ota se käyttöön valitsemalla valintaruutu.
 • Tarkista nyt, oletko ratkaissut Xbox Remote Play Not Working -ongelman.

Tarkista palvelimen tila

Xbox-palvelut voivat olla poissa a palvelin ongelma. Tämä saattaa hyvinkin aiheuttaa sen, että Xbox Remote Play lakkaa toimimasta. Voit käyttää tätä linkki tarkistaaksesi, toimivatko Xbox-palvelimet vai eivät. Jos on a vihreä valintamerkki, se tarkoittaa, että palvelimet toimivat. Päinvastoin, leikattu ympyrä se tarkoittaisi, että palvelimet ovat alas.

Asenna sovellus uudelleen

Tyhmin mutta toimiva ratkaisu voisi olla yksinkertaisesti sovelluksen uudelleenasentaminen. Useimmiten tämä ratkaisu korjaa puolet ongelmista, eikä sitä ole haittaa kokeilla myös täällä. Joten yritä poistaa ja asentaa sovellus korjataksesi tämän Xbox Remote Play -virheen.

Ota yhteyttä Xbox-tukeen

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, yritä ottaa yhteyttä kehittäjiin osoitteessa Xbox-tukisivusto. Heidän tiiminsä on melko aktiivinen siellä ja toivottavasti ottavat teihin yhteyttä hyvin pian. Siinä kaikki, mitä voit tehdä korjataksesi Xbox Remote Play -ominaisuuden toimimattomuuden. Kun olet täällä, muista tutustua meidän Videopelit osio hauskaa sisältöä varten.

Table
 1. Korjattu Xbox Remote Play ei toimi
  1. Tarkista vaatimukset
  2. Ota etäominaisuudet käyttöön
  3. Tarkista palvelimen tila
  4. Asenna sovellus uudelleen
  5. Ota yhteyttä Xbox-tukeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up