Kuinka kutsua ja varustaa luuta Tylypahkan perinnössä

Vaikka siinä ei ole Quidditch-pelejä, Hogwarts Legacy tarjoaa pelaajille mahdollisuuden käyttää luudanvartta. Jos olet Potterhead, olet ehkä halunnut lentää Nimbus 2000:lla tai millä tahansa muulla luudalla ainakin kerran. Mutta vaikka useat pelaajat ovat avannut luudanvarren, he ovat hämmentyneitä sen varustamisesta tai kutsumisesta. Kuten elokuvissa, luudanvarren varustaminen ja kutsuminen on melko helppoa. Joten tutustu oppaaseemme Broomin kutsumisesta ja varustamisesta Tylypahkan perinnössä saadaksesi selville.

Table
  1. Kuinka kutsua ja varustaa luuta Tylypahkan perinnössä
    1. Kuinka käyttää Speed ​​Boostia luudassasi
  2. Milloin saat luudan Tylypahkan perinnöstä?

Kuinka kutsua ja varustaa luuta Tylypahkan perinnössä

Ennen kuin kutsut ja varustat luudan, varmista, että olet ostanut luudan Tylypahkan Legacysta. Voit ostaa lentävän luudan osoitteesta Sprintiche Sporting tarpeet Sisään Hogsmeade Valley Kirjailija: Albie Weekes Mutta sitä varten sinun on suoritettava Flying Class -tehtävä. Koska se on kampanjan tarinatehtävä, sinun ei tarvitse huolehtia sen menettämisestä.
Kuvan lähde - Haulikkopeli YouTubessa. Kun olet ostanut luudan, voit kutsua tai varustaa sen painamalla tarvittavia painikkeita tai näppäinyhdistelmiä tuetuilla alustoilla. Mutta ennen kuin teet sen, paina ja pidä painettuna Lomake, LB- tai LT-painikkeet avataksesi sinun Työkalupyörän valikko. Joten tässä on komennot Scopan kutsumiseksi tai varustamiseksi kaikilla tuetuilla alustoilla:

  • Windows PC:t: Lyö Lomake JA 3 avainpainiketta samalla varustaa tai kutsua Luuda.
  • Xbox Series X | St: Paina PAUNAA JA B-painikkeet yhdessä kutsumaan luuta.
  • PS5: Lyö L1 JA Ympyrä painikkeet samalla varustaa luuta.

Kuinka käyttää Speed ​​Boostia luudassasi

Kun lennät ilmassa luudallasi, voit nopeuden lisäys matkustaa nopeammin Tylypahkan perinnössä. Mutta huomioi se, sinun lentomittari se myös vähenee vähitellen. Joten näin voit lisätä Broom for PC-, PS5- ja Xbox-konsolien nopeutta:

  • Windows PC:t: Lyö hiiren vasen painike lisätäksesi luutasi nopeutta.
  • Xbox Series X | St: Lyö LT-painike ohjaimessasi.
  • Playstation 5: Paina L2-painike ohjaimessasi.

Jos aiot lisätä lentomittari luudastasi, suosittelemme sen päivittämistä. Voit suorittaa Broom Time Trials maailmanlaajuisesti avoinna päivittää luudanvarsi. On kuitenkin myös toinen ratkaisu, jolla lentomittari ei lopu kesken. Tätä varten sinun tulee lentää lähellä maata ilman nopeuden lisäämistä.

Milloin saat luudan Tylypahkan perinnöstä?

Kuten edellä mainittiin, avaat lukituksen ja saat luudan täyttämällä Lentoluokka historian tutkimus. Se on 16. päätarinatehtävä, joka pyörii oppimisen ympärillä Perus ohjattavuus JA Lentomatkustus luudasta. Kun olet suorittanut tämän tehtävän, voit ostaa luudan 600 kultagalleonia Sprintiches Sporting Necessities -liikkeessä. Kun olet ostanut luudan, voit myös päivittää luudan vuorovaikutuksessa Albie Weekesin kanssa. Jos mietit, mitkä ovat sen päivitykset, tutustu oppaaseemme parhaat kiikaritähtäimet ja päivitysten lukituksen avaaminen Lisätietoja. Siinä on kyse siitä, kuinka Broom kutsutaan ja varustetaan Tylypahkan perinnössä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa mikä on enimmäistaso, kuinka oppia Wingardium Leviosa, kuinka juoda näkymättömyysjuomaaJA Lisäksi Tylypahkan perintöoppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up