Kuinka ladata ja asentaa CC

Kuten useimmat ihmiset tietävät, modien suorittaminen Macissa ei ole helppoa. Se ei kuitenkaan ole mahdoton saavutus, jota et voi saavuttaa. Koska Sims 4 on peli, joka luottaa suuresti modeihin ja CC:hen tehdäkseen pelistä entistä paremman, siihen on olemassa keino. Tässä oppaassa näytämme, kuinka voit ladata ja asentaa Modit ja CC for Sims 4 Macille. Vaikka pelaajat tekevät sen helposti Windowsissa, monien Mac-pelaajien oli vaikea saada niitä käyttöön pelissä. Jos olet täällä samasta syystä, älä huoli, sillä olemme käsitelleet sinut tämän oppaan avulla.

Kuinka ladata ja asentaa modit ja CC Sims 4:lle Macissa

Vaikka se näyttää tylsältä ja vaikealta, niiden lataaminen ja asentaminen toimii kuten Windows. Ensin on kuitenkin pakko salli mukautettu sisältö ja modit pelivaihtoehdoista. Kun se on otettu käyttöön, sinun ei tarvitse tehdä paljon muuta kuin noudattaa alla lueteltuja vaiheita. Tästä huolimatta tarjoamme sinulle myös luotettavan lähteen sisällön lataamiseen. Varo kuitenkin mainoksia ja muita asioita, jotka voivat vahingoittaa laitettasi. Alkaen Modin ja CC:n lataamisesta, voit tehdä sen osoitteesta The Sims -resurssi Macin selaimessasi. Noudata seuraavaksi alla olevia ohjeita, mutta varmista, että Origin on käynnissä, kun teet tämän:

  • Aloita purkamalla lataus, jos se on .rar- tai .zip-tiedosto varmista, että lopullisessa tulosteessa on .package lopussa.
  • Siirrä sen jälkeen puretut tiedostot mods-kansioon. Macissa seuraa tätä polkua ja siirry kansioon. "Asiakirjat/Electronic Arts/The Sims 4/Mod.Jos "Mods"-kansiota ei ole, voit luoda oman, kunhan se on samassa paikassa.
  • Nyt sinun tarvitsee vain Käynnistä Sims 4 ja modien ja CC:n lataus ja asennus Macille valmistuu.

Siinä kaikki, nyt saat onnistuneesti CC:n ja Modit myös Mac-tietokoneellesi. Vaikka tämän kaiken läpikäyminen tuntuukin hieman hankalalta, pelin jännitys on sen arvoista. Siinä kaikki, kuinka ladata ja asentaa Mods & CC for Sims 4 Macille. Kun olet täällä, muista tutustua muihin Sims 4 oppaat Relow Gamein avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up