Kuinka lähentää ja loitontaa karttaa

Sinun pitäisi tietää, kuinka lähentää ja loitontaa karttaasi Sons of the Forestissa. Saarella, jolle törmäät, voi olla erityisen vaikea navigoida. Ja kaikki temput, jotka voivat auttaa sinua parantamaan selviytymistäsi, ovat välttämättömiä. Joten tässä on lyhyt opas, kuinka voit lähentää ja loitontaa karttaa GPS-seurannassa Sons of the Forestissa.

Kuinka lähentää ja loitontaa karttaa Sons of the Forestissa

Sinun on painettava hiiren keskipainiketta lähentääksesi tai loitontaaksesi karttaa GPS-seurannassa. Ohjauksissa ei ole muuta kuin se. Muista, että tämä ei muuta minikarttasi kokoa. Mutta voit varmasti käyttää sitä muuttamaan tapaa, jolla katselet Trackeriä. Tässä on mitä sinun tulee tehdä:

 • Avaa varastosi painamalla I.
 • Varusta seurantasi. Vaihtoehtoisesti voit yhtä hyvin Käytä pikanäppäimiä vaihtaaksesi siihen nopeasti.
 • Ota se pois painamalla M.
 • Lopuksi paina hiiren keskipainiketta lähentääksesi ja loitontaaksesi.
 • Lue myös | Kuinka korjata kaatumiset Sons of the Forestissa
  Voit lähentää ja loitontaa eri tasoja. Loitonnalla näkyy suuri osa kartasta, mutta ei koko karttaa. Näet tämän avulla monia kiinnostavia kohteita, mutta se ei anna sinulle tarkkaa sijaintia. Täysi zoomaus näyttää paremman kuvan sijainnistasi. Tämä kattaa tämän oppaan, kuinka karttaa lähennetään ja loitonnetaan GPS-seurannassa Sons of the Forestissa. Jos tämä perusopas oli mielestäsi hyödyllinen, muista tutustua myös meidän oppaaseemme Metsän lapset osio. Täältä saat apua erilaisiin aiheisiin, kuten kuinka rakentaa katto ilman keskipalkkia, kuinka saada kangastaJA kuinka saada hirsikelkka.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up