Kuinka laittaa sauva pois Tylypahkan perinnöstä

Tylypahkan perinnössä Potterheadit voivat muokata sauvaansa heti, kun he aloittavat Welcome to Hogsmeade -tehtävän ja vierailevat Ollivanderissa. Pelin avulla voit valita sauvan varhaisessa vaiheessa, koska tarvitset sitä heti alusta alkaen. Saattaa kuitenkin olla ärsyttävää nähdä hahmosi juoksevan ympäriinsä sauva kädessä aina, kun loitsut. Jos sama ongelma vaivaa sinua, voit aina jättää sen pois. Katsotaan siis ilman pitkiä puheita kuinka voit suojata tai säilyttää sauvasi Tylypahkan perinnössä.

Kuinka laitan sauvani pois Tylypahkan perinnössä? (Sheathes Wand)

Voit laittaa sauvasi pois sen jälkeen, kun olet loinnut Tylypahkan perinnössä pysyä passiivisena muutaman sekunnin ajan. Tämä pakottaa hahmon piilottamaan sauvan hihoihinsa. Näyttää kuitenkin siltä, tällä hetkellä ei ole muita tiloja tai painikkeita, jotka olisi tarkoitettu samaan. Toisaalta on myös spekulaatioita, että kehittäjät saattavat lisätä vaihtoehdon pian seuraavassa päivityksessä. Siihen asti joudut seisomaan hetken paikallaan tuppaaksesi sauvan. Tai pidä sitä vain kädessäsi tutkiessasi velhomaailman kulmia.
Lue myös | Tylypahkan perintö Wiki: Vinkkejä, temppuja, strategiaopas
Tämän lisäksi on myös rajoitus, joka häiritsi pelaajaa. Kun valitset sauvan Ollivandersin kaupasta, paluuta ei ole. Pelaaja on jumissa saman sauvan kanssa pelin loppuun asti. Suosittelemme siis tekemään valinnan viisaasti tai yksinkertaisesti linkitä Harry Potter -faniklubitilisi siirtääksesi valitsemasi sauvan. Se tiivistää kaiken siitä, kuinka voit helposti pukea tai säilyttää sauvasi Tylypahkan perinnössä. Kun olet täällä, katso luettelo sauvan kahvoista saatavilla pelissä. Tutustu myös Tulevien vuoden 2023 pelien julkaisupäiväkalenteri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up