Kuinka läpäistä skeittipuistohaaste High On Lifessa

The Skatepark-haaste High On Lifessa on minipeli, ja pelaajat etsivät tapoja voittaa se. Tässä Justin Roilandin ja Squanch Gamesin oudossa ammuskelussa sinun on pelastettava ihmiskunta muukalaishuumekartellilta, G3:lta. Tätä varten otat alien palkkionmetsästäjän roolin ja vierailet eri planeetoilla ja niiden biomeissa. Näissä biomeissa on minipelihaasteita, jotka voit suorittaa saadaksesi palkintoja ja palkintoja Trick Daddy Skate Park hän on yksi heistä. Tämä opas kertoo sinulle kuinka suorittaa tämä haaste.

Kuinka läpäistä skeittipuistohaaste High On Lifessa

Tämä haaste löytyy mm Zephyrin paratiisin ylälaakso biomi. Saadaksesi käyttöoikeudet, sinun on ostettava a Warp levy alkaen Blorton kota Blim Cityssä. Se maksaa 8 loimikidettä sitten voit tutustua oppaaseemme niiden kasvattamiseksi tässä. Kun sinulla on levy, siirry kohtaan loimi portaali sijainti Zephyr Paradisissa. Aloita minipeli sitten vuorovaikutuksessa portaalin kanssa. Kun olet valmis, edessäsi ilmestyy skeittipuisto. Mene sisään ja keskustele kolmen teini-ikäisen kanssa aloittaaksesi. Voittaaksesi Skate Park Challengen High On Lifessa, sinun on saatava enemmän kuin 42 069 pistettä. Vaikka tämä saattaa tuntua valtavalta pisteeltä, joka on saavutettava minuutissa, voit tehdä seuraavat asiat voittaaksesi haasteen:

  • Heiluta sitä käyttämällä Veitsi koskematta maata. Tämä lisää pisteitäsi kerroin.
  • Käytä jet pack jälkeen valjaat pysyä ilmassa saada yhdistetyt pisteet.
  • Maksimoi omasi herkkyys ja jet pack päälle leijuntatila niin et polta enempää polttoainetta. Pyöritä kun napautat ramppeja ja kaiteita lisätäksesi pisteitä pisteisiin.
  • Ennen kuin aika loppuu, kosketa maata varmistaaksesi, että pisteesi lasketaan.

Näiden temppujen avulla voit helposti voittaa tehtävän. Näin toimimalla saat a Luglox rintakehä täynnä Pesoja.
Siinä kaikki siitä, kuinka voit ohittaa Skate Park Challengen High On Lifessa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka saada Knifeyvierailla RelowGame pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up