Kuinka lentää Hippogriff-vuorella Tylypahkan perinnössä

Jos mietit miten lähetä Hippogriff mount lentämään Hogwarts Legacyssa, olet tullut oikeaan paikkaan. Kirjojen ja elokuvien fanit tietävät, että hippogriffit ovat ylpeitä olentoja ja satuttaa sinua, jos he ovat epäkunnioittavia. Mutta kuten Harry ja Sirius ovat kokeneet, he voivat myös olla erittäin uskollisia ja pelastaa sinut kamalilta kohtaloilta. Harry Potter -perinteen tapaan voit käyttää niitä telineinä ja lentää Tylypahkan perinnössä, ja tämä opas kertoo kuinka.

Table
  1. Kuinka kutsua ja lentää Hippogriff-kiinnitys Tylypahkan perinnössä
    1. Kuinka avata Hippogriff-teline

Kuinka kutsua ja lentää Hippogriff-kiinnitys Tylypahkan perinnössä

Kuvan lähde: BuffMaister Youtubessa Hippogriffin saaminen lentämään Tylypahkan perinnössä:

  • pitää alhaalla LB / L2 / Tab avaamaan Työkalupyörä valikosta.
  • Lyö K / Kolmio / 2 painike a koota Se.
  • painaa A/X/Space ota lento.

Tylypahkan perintökartta on valtava, mutta matkasi voi lentää nopeammin pysyäksesi perässä. Kun olet ilmassa, näin saat a nopeuden lisäys Hippogriffilla:

  • Windows-tietokoneet: paina hiiren vasen painike -painiketta nopeuttaaksesi.
  • Xbox Series X | S: paina LT-painike ohjaimessasi.
  • Playstation 5: Lyö L2-painike ohjaimessasi.

Jos sinulla ei vielä ole Hippogriffia, kerromme kuinka se tehdään avataksesi lukituksen Se.

Kuinka avata Hippogriff-teline

Avaa tämä teline Tylypahkan perinnössä jatkamalla tarinaa, kunnes pelaat ensimmäisen Pedon luokka. Täällä tapaatte unikkokakku, opiskelijatoveri Tylypahkassa. Hän esittelee sinut Highwing jonka hän pelasti salametsästäjiltä. Mutta et voi tehdä sitä vielä. Etene tarinan läpi ja suorita tehtävä nimeltä "Tonttu, säkki ja kangaspuut". Tässä tehtävässä Deek antaa sinulle a Nab-Sack pelastaakseen maagisia olentoja salametsästäjiltä. Seuraa sitten päätehtävälinjaa, kunnes saavutat tehtävän nimeltä "Korkea kallio". Tässä tehtävässä soluttaudu Falbartonin linna Natsai Onain kanssa taistele Theophilus Harlowin salametsästäjiä vastaan ​​ja pelasta kaksi virtahepogriffiä. Sitten voit pelastaa heidät pesälleen ja käyttää niitä kiinnikkeinä. Siinä kaikki, kuinka lennät Hippogriff-vuorella Tylypahkan perinnössä. Sisällölle kuten Hippogriff Den -paikatmuista käydä meillä Wiki opas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up