Kuinka löytää Ashika Power Plant Crown Intel Warzone 2:sta

Mietitään kuinka löytää Ashika Power Plant Crown Intel sotaalueella 2? Tämä on viimeinen osa Muddy Watersin Tier 1 -tehtävästä Legion-ryhmälle. Kun löydät Tietoja maanalaisista vesistöistä, seuraava tehtäväsi on paikantaa ja poimia nämä tiedot voimalaitoksesta. Tätä sijaintia ei ole merkitty karttaan, joten sen löytäminen voi olla hieman vaikeaa. Tämä opas kuitenkin johdattaa sinut suoraan siihen.

Crown Intelin löytäminen Ashika Power Plantissa: Warzone 2 DMZ

Kuvan lähde: Games Heroes Youtubessa Crown Intel on päällä toinen kerros Ashikan voimalaitoksesta. Tämä rakennus sijaitsee luoteeseen From Tsukin linna kuten yllä olevassa kuvassa näkyy. Tähän rakennukseen pääsemiseksi tarvitset a Linnoituksen avain. Koska Tsukin linna on tiukasti vartioitu rakennus, voit varastaa avaimen viholliselta. Jos et kuitenkaan halua taistella, voit saada sen ostoasemalta hintaan 5000 dollaria. Kun saat linnoitusavaimen, suuntaa Power Plantille. Poista kaikki viholliset tieltäsi ja suuntaa kohti ensimmäinen kerros. Kun olet siellä, katso ympärillesi pienet portaat seinästä. Mene portaita ylös ja mene valvomoon rikkomalla lasi. Ota valvomossa esiin ainoa AI-vihollinen ja katso ohjauspaneelin taakse. Löydät Crown Intelin työtuolin vierestä maassa. Kerää tiedot ja suuntaa exfilin sijaintiin. Huomaa, että myös muut pelaajat etsivät näitä tietoja, joten muista osallistua joukkueen kanssa. Kuten mainittiin, tämä on Muddy Waters -operaation viimeinen tehtävä. Sen täyttämisestä saat 10 000 EXP ja manipuloi Project Pistol X12.
Siinä kaikki, miten löydämme Warzone 2 DMZ Crown Intelin Ashika Power Plantista. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Miten etsintä- ja takavarikkosopimus täytetäänmuista käydä meillä Warzone jakso 2.

Table
  1. Crown Intelin löytäminen Ashika Power Plantissa: Warzone 2 DMZ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up