Kuinka löytää Ashwinder-munat Tylypahkan perinnöstä

Haluatko tietää Ashwinder-munien sijainnin Tylypahkan perinnössä. Älä sitten katso enää. Ashwinder on pelin maaginen käärme, ja se on myös osa Harry Potter -perinnettä. Käärme muuttuu tomuksi synnytyksen jälkeen. Sen munat ovat erittäin arvokkaita, koska noidat ja velhot käyttävät niitä juomien luomiseen. Joten ilman pitkiä puheita, tässä on kuinka saat ne nopeasti.

Table
  1. Kuinka saada Ashwinder Eggsin sijainti Tylypahkan perinnössä
    1. Tylypahkan eteläinen alue
    2. Feldcroftin alue
    3. Tylypahkan laakso

Kuinka saada Ashwinder Eggsin sijainti Tylypahkan perinnössä

Ashwinder Eggsillä ei ole kiinteää syntymispaikkaa, mutta ne löytyvät tietyiltä pelin alueilta, kuten:

  • Tylypahkan eteläinen alue
  • Feldcroftin alue
  • Tylypahkan laakso

Tylypahkan eteläinen alue

Eteläisellä Tylypahkan alueella on useita paikkoja, jotka voivat auttaa sinua saamaan hehkuvat punaiset munat. Suurin osa näistä sijaitsee Quidditch-areenan lähellä. Vaikka et voi tällä hetkellä pelata Quidditchiä Tylypahkan perinnössä, voit silti etsiä alueelta Ashwinder Eggsin. Löydät ne Merlin Trials -tehtävän tai Mooncalf Den läheltä.

Feldcroftin alue

Toinen paikka Ashwinder Eggsille Tylypahkan perinnössä on lähellä Merlinin oikeudenkäyntiä Feldcroftin alueella. Katso tarkka kutupaikka yllä olevasta kuvasta.

Tylypahkan laakso

Lopuksi voit myös saada Ashwinder Eggs -munia Tylypahkan laaksossa, etenkin yöllä. Löysimme sen lähellä Länsi-Tylypahkan laaksoa. Yllä olevien paikkojen lisäksi voit myös ostaa Ashwinder Eggs -munia Hogsmeade. Voit tehdä tämän menemällä osoitteeseen J. Pippinsin juoma. Tästä kaupasta voit ostaa Ashwinder Eggs 150 kultakolikkoa kappale. Siinä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Ashwinder Eggsin sijainnista Tylypahkan perinnössä. Tarkemman yleiskatsauksen pelistä löydät sivuiltamme Tylypahkan wiki Relow Game -osiossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up