Kuinka löytää haulikko Resident Evil 7:ssä

Ase on ollut tärkeä osa Resident Evil -sarjaa, ja se ilmestyi uudelleen myös Resident Evil 7:ssä. Ne ovat yksi häikäilemättömimmistä ja hauskimmista aseista, joita käytetään verenhimoisille zombeille. Mutta monet pelaajat kamppailevat selvittääkseen, kuinka saada haulikko Resident Evil 7:ssä. Jos olet yksi heistä, tämä vaiheittainen opas auttaa sinua.

Kuinka löytää skorpionin avain

Ensin tarvitset Scorpion-avaimen avataksesi mummon huoneen, lisää siitä myöhemmin. Kun olet hoitanut Jackin pelin alkuvaiheessa, tappanut hänet tai paennut häntä, mene alas portaita kellariin. Seuraa polttohuoneeseen johtavaa ovea. Täältä löydät Scorpion Keyn lihasäkin vierestä huoneen keskeltä. Nosta se ja seuraa askeleitasi.

Kuinka löytää haulikko Resident Evil 7:ssä

Haulikko on isoäidin huoneessa. Ja arvasit sen, Scorpion Key auttaa sinua avaamaan sen. Huone sijaitsee päärakennuksen yläkerrassa. Oven sisäänkäynti on aivan talon portaikon vieressä. Kun ovi on avattu, ryöstele koko huone. Löydät sitten myös rikkinäisen haulikko. Kyllä, tämä on rikki kiväärin versio. Sinun on korvattava se oikealla haulikkolla, joka on pääsalin eteläpuolella. Näet oikean haulikkopatsaan päällä, mutta heti kun otat sen patsaan käsistä, takanasi oleva ovi sulkeutuu. Yksinkertainen temppu saada haulikko Resident Evil 7:ssä on korvata oikea haulikko juuri hankkimallasi rikkinäisellä haulikkolla. Siinä on kaikki, mitä tarvitset saadaksesi haulikko Resident Evil 7:ssä. Jos tämä opas onnistui auttamaan sinua, pysy kuulolla samankaltaisista julkaisuistamme. Player Tweak -sivu.

Table
  1. Kuinka löytää skorpionin avain
    1. Kuinka löytää haulikko Resident Evil 7:ssä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up