Kuinka löytää Hazel Unique Unicorn Quest Of Hogwarts Legacysta?

Ei voi löytää Hazel, yksisarvinen Tylypahkan perinnöstä? Haasteita on monia sivutehtävät, kuten Ainutlaatuinen yksisarvinen tässä pelissä. Jossa sinun tehtävänä on pelastaa loukkaantunut yksisarvinen, joka tunnetaan nimellä Hazel. Hänen löytäminen ja kiinni saaminen ei kuitenkaan ole lasten leikkiä. Jos olet jumissa myös tässä osassa, tämä opas on kaikki mitä tarvitset. Tässä on kaikki, mitä sinun pitäisi tietää.

Kuinka löytää ja vangita Hazel Tylypahkan perinnössä

Oikeiden loitsujen ja varusteiden hankkiminen on välttämätöntä ennen tehtävän aloittamista. Samoin on parasta hankkia oikea loitsu ennen kuin yrität löytää Hazelin Unique Unicorn -sivutehtävässä. Varmista muuten, että olet valinnut Pettymys, Glacius, JA Accio loitsuja. Aseta viimeinen paikka a Nab-Sack sisällä. Asiattomalle Nab-Säkki on laite, joka teleporttaa pedon suoraan Lastentarha. Avautuu lukituksen suorittamisen jälkeen "Tonttu, säkki ja kangaspuut" tutkimusta.
Kuvan lähde - FP Good Game (YouTube) Kun olet varustanut yllä olevat kohteet, siirry osoitteeseen Yksisarvisen luola löytääkseen Hazelin. Se löytyy osoitteesta Kielletyn metsän kaakkoispuolella Tylypahkan perinnössä. Voit paikantaa Hazelin taivaalta lentäessäsi luudallasi. Tai voit käyttää Revelio korostaaksesi yksisarvisen, jos se on lähellä. Sillä välin muista käyttää Disillusionment Charmia muuttuaksesi näkymättömäksi ja päästäksesi lähelle Hazelia. Muista myös, että hän voi havaita sinut, jos tulet liian lähelle häntä.

Käytä seuraavaa vaihetta Accion ja sitten Glaciuksen avulla Hazelin jäädyttämiseen tai liikkumattomuuteen. Käytä myös Nab-säkkiä pelastaaksesi Hazel ja lähettääksesi hänet Vivariumiin Tylypahkan perinnössä. Palaa sen jälkeen Betty Bugbrooken (nainen, joka antoi sinulle tämän tehtävän) luo Hogsmeateen. Ole vuorovaikutuksessa hänen kanssaan saadaksesi vihdoin päätökseen Tylypahkan perinnön ainutlaatuisen yksisarvisen etsintä.

  • PS: Voit valita "Olemme kunnossa ja kyllä, me maksamme" ansaitaksesi kultaa.

Pohjimmiltaan kyse on Hazelin löytämisestä Tylypahkan perinnössä Unique Unicorn Questissä. Kun olet täällä, muista tutustua meidän Tylypahkan perintö Wiki saadaksesi lisää tällaista sisältöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up