Kuinka löytää ja saada se kiinni (sijaintiopas)

Mietitkö, mistä voit löytää ja kuinka saada hiekkakalaa Stardew Valleyssa? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan, koska sijaintioppaamme on kaikki mitä tarvitset. On olemassa lukemattomia eläimiä, joita voit kalastaa, ja monia muita merieläimiä, joita voit kalastaa. Vaikka on monia, joita voit helposti saada kiinni, on myös joitain, jotka ovat harvinaisempia. Hiekkakalat ovat varmasti yksi vaikeasti havaittavista lajeista kaupunkia ympäröivissä vesistöissä, ja niiden pyydystäminen voi kestää jonkin aikaa. Onneksi sen löytämiseen on vain yksi paikka, mutta kuten sanoimme, sen saaminen kestää jonkin aikaa. Koska se ei kuitenkaan ole mahdotonta, sinun tulee ehdottomasti antaa sille aikaa.

Kuinka löytää Sandfish Stardew Valleysta

Harvinaisempia lajeja on melko vaikea saada kiinni, ja hiekkakalat ovat varmasti vaikeasti tavoitettavissa. Mutta koska se on vain yksi paikka, löydät sen ennemmin tai myöhemmin. Kuten kalastuksessa, tarvitset onkivapoja myös tähän. Tarkemmin sanottuna tarvitset Iridium-tangon. Kun sinulla on se, voit mennä paikalle. Iridium Rodin kanssa sinun täytyy suuntaa Calicon autiomaahan pyytämään Sandfish Stardew Valleyssa. Jos matkustat bussilla, lampi, josta löydät sen, on aivan siellä, missä bussi pysähtyy lähellä Skull Cavernia. Nyt kun tiedät sijainnin, sinun tulee mennä sinne milloin tahansa klo 6.00–20.00 kaikkina vuodenaikoina.

Kuinka käyttää Sandfish

Sandfish on myös varsin hyödyllinen, jos myyt sitä Stardew Valleyn markkinoilla. Jos ei, voit käyttää sitä luodessasi seuraavia asioita:

  • Maki rullaa
  • Laadukas lannoite
  • sashimi

Sen lisäksi ne ovat myös osa Community Centerin Specialty Fish Bundle -pakettia. Tässä on kyse hiekkakalojen pyydystä Stardew Valleyssa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Stardew Valley oppaat täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka löytää Sandfish Stardew Valleysta
    1. Kuinka käyttää Sandfish

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up