Kuinka löytää ja voittaa ohjaaja (lopullinen pomo)

The Johtaja Vampire Survivorsissa se on piilotettu viimeinen pomo ja pelaajat etsivät tapoja löytää ja voittaa hänet. Tässä roistomaisessa pelissä sinun tarvitsee vain selviytyä hirviöaaltoja vastaan. Pelin edetessä saat käyttöösi uusia hahmoja, tasoja, aseita, taitoja ja paljon muuta. Nämä auttavat sinua taistelemaan vahvoja vihollisia ja pomoja vastaan ​​tässä pelissä. Patch 1.0:ssa voit avata piilotetun tason saadaksesi kaksi uutta jäänteitä ja taistellaksesi piilotettua pomoa vastaan. Tämä opas kertoo, kuinka voit löytää ja päihittää ohjaajan Vampire Survivorsissa.

Table
 1. Mistä löytää ja voittaa ohjaajan Vampire Survivors -elokuvassa
  1. Lyö ohjaaja

Mistä löytää ja voittaa ohjaajan Vampire Survivors -elokuvassa

Ensin sinun on avattava piilotetut asiat Eudaimonia m vaihe. Tätä varten sinun tarvitsee vain kerätä kaikki tiedostot Reliikit tässä pelissä. Tämä on työläs tehtävä, koska niitä on 11 jäänteitä yhteensä jaettu eri kartoille. Yksinkertaisuuden vuoksi tässä on kartat ja tavat saada ne:

 • Upotekoristeinen kirjahylly: Grim Grimoire ja Magic Banger
 • Meijeritehdas: Linnunradan ja Ars Goudan kartta
 • Gallows Tower: Noidan kyyneleet
 • Moongolow: Kultamuna ja lasivizard kauppiaalle
 • Kielletty pyhä: Keltainen merkki
 • Kerää 50 keräilyesinettä: Mindbender
 • luun alue: Morbane rullaa
 • Suuri kappeli: Suuri evankeliumi

Kun saat ne kaikki, avaat Eudaimonia M -lavan, jossa kapellimestari sijaitsee. Ole vuorovaikutuksessa sen kanssa ja saat kaksi vaihtoehtoa. Valitsemalla "Liian helppo" sinä saat Armon peili. Valitsemalla sen sijaan "Liian vaikeaa", saat Seitsemäs trumpetti. Jos haluat liittyä vaiheeseen uudelleen, sinun on ladattava mikä tahansa vaihe ja poistuttava siitä. Sitten voit valita tämän piilotetun kerroksen tason valintavalikosta. Vuorovaikutus johtajan kanssa kolmannen kerran laukaisee viimeisen pomotaistelun.

Lyö ohjaaja

Tämä viimeinen pomotaistelu on enemmän show kuin haaste. Kuitenkin, jos et ole varovainen, kohtaat varmasti kuolemasi. Valitse hahmo, jolla on suoria hyökkäyksiä, kuten Leda hänen kanssaan Pyhä sauva. Varmista, että sinulla on tarpeeksi Revives tai Tiragisu passiivisena esineenä, koska ne ovat tärkeitä taistelun myöhemmissä vaiheissa. Taistelun ensimmäisessä vaiheessa sinua hyökkäävät heikot viholliset, kuten lepakko. Joten varmista, että saat Valkosipuli passiivisena esineenä. Tämä auttaa sinua maatilan EXP-helmiä. Taistelun edetessä varmista, että nouset tasolle mahdollisimman paljon. Hanki sitten taitoja, jotka lisäävät hyökkäysvoimaasi, kuten Monistuskone. Pidä kuitenkin silmällä Tiragisu.
Seuraavassa vaiheessa näet kaikki vaiheet lasimaalaustaustan alla. Täällä viholliset vahvistuvat, joten hyvä hyökkäys on välttämätöntä. Yritä yhdistää tulivoimasi kanssa Hades hyökkäyksiä. Näytön reunoilla huomaat mustia käsiä, joissa on keltainen sävy. He hyökkäävät sinua vastaan luoteja joten muista väistää niitä. Punertava tausta merkitsee taistelun seuraavaa vaihetta. Ohjaajalle tulee kalloja kiertää sitä ja se tarkoittaa, että olet lähellä lyödä häntä. Tässä vaiheessa sinua hyökkäävät kelluvat silmämunat. Varmista, että vältät alueita, jotka on merkitty Huutomerkki, sillä silmäpallot pommittavat heitä. Myös, Valkoinen Kuolema se hyökkää kimppuun ja tappaa sinut, etkä voi sille mitään. Tämä on sinun Mausta se ja Tiragisu tulee peliin. Kun olet herännyt henkiin, jäät loukkuun kapealle käytävämäiselle alueelle, jonka ylä- ja alapuolella on räjähdyspylväitä. Varmista, että päivität AoE-hyökkäyksesi työntääksesi vihollisen takaisin tälle ahtaalle alueelle. Taistelun viimeinen vaihe alkaa kun Punainen kuollut se alkaa parvi sinua. Sinulla ei ole paljon liikkuvaa aluetta, joten AoE-hyökkäyksesi ovat tärkeitä täällä. Jatka lyömällä ohjaajaa ja hänen naamioitaan ja lopetat taistelun. Taistelun lopussa saat paljon EXP-helmiä ja kultakolikoita. Sitten on juhlallinen ilotulitus ja saat Suurin juhlapäivä ase. Siinä kaikki, kuinka voit voittaa Vampire Survivors -elokuvan viimeisen pomo-ohjaajan. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka voittaa Cappella Magnavarmista vierailusi RelowGame.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up