Kuinka löytää Jackdaw'n pää kurpitsasta Tylypahkan perinnössä

The Hunt for the Missing Pages on Tylypahkan perinnön 14. päätehtävä mielenkiintoisella käänteellä. Tämä tehtävä edellyttää, että löydät vihjeen kirjan puuttuville sivuille. Ja jokaisen kodin myötä tämä tehtävä muuttuu. Joten jos Gryffindor on kotisi, voit löytää Jackdaw'n pään kurpitsasta Tylypahkan perinnöstä.

Kuinka löytää Jackdaw'n pää kurpitsasta Tylypahkan perinnössä

Kuvan luotto: FP Good Game YouTubessa
Sinun on käytettävä Expelliarmusta Shaking Pumpkinsissa löytääksesi Jackdaw's Headin Tylypahkan perinnöstä. Tämä palapeli on osa The Hunt for Missing Pages -tehtävää. Ja vaikka voit ampua jokaista kurpitsaa, jonka näet. Se kestää vain kauemmin. Joten tässä on parempi ja nopeampi menetelmä:

 • Etsimäsi kurpitsat tärisevät rajusti. Joten jos käyt ne läpi hitaasti ja huolellisesti, et todennäköisesti missaa niitä.
 • Kun löydät sellaisen, tuhoa se nopeasti ja aave kiertää ravistellen toista kurpitsaa.
 • Kun olet tuhonnut niistä viisi, mene puhumaan Dumfrey Westlandin kanssa. Hän antaa sinun puhua Richard Jackdaw'n kanssa.
 • Tämä täydentää tämän kadonneiden sivujen metsästys -tehtävän osion. Voit tehdä tästä tehtävästä entistä helpompaa käyttämällä Revelio-loitsua kurpitsojen löytämiseksi nopeammin.
  Jatka seikkailun loppua menemällä Kielletyn metsän reunaan ja keskustelemalla Richard Jackdaw'n kanssa. Tämä aloittaa sitten Jackdaw's Rest -tehtävän ja vie sinut Kielletyn metsän paikkaan, jossa hän kuoli. Sieltä ja hänen osoittaman polun mukaan puuttuvat sivut löytyvät. Tämä kattaa tämän oppaan, kuinka löytää Jackdaw'n pää kurpitsasta Tylypahkan perinnössä. Sinun pitäisi myös löytää hyödyllisiä muita oppaitamme kuinka vaihtaa vaatteita ja pelin parhaat luudat. Ja lisätietoja tästä pelistä löydät meidän Tylypahkan perintö Wiki opas.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up