Kuinka löytää kaikki pelin sisäiset NPC-kaupat Pokemon Scarletissa ja Violetissa

Kaupankäynti on aina ollut keskeinen osa Pokemon-franchisea. Sama koskee uusinta versiota: Pokemon Scarlet & Violet. Monet turvautuvat Pokemon-kauppaan ystäviensä kanssa, mutta se ei ole ainoa tapa. Tiesitkö, että pelissä on myös kaupankäyntiominaisuus? Jos ei, anna minun valistaa sinua. Tässä ovat kaikki pelin NPC-kaupat ja niiden sijainnit Pokemon Scarlet & Violetissa.

Kuinka löytää kaikki pelin sisäiset NPC-kaupat Pokemon Scarletissa ja Violetissa

Paldeassa on yhteensä 3 NPC:tä, jotka ovat valmiita käymään kauppaa kanssasi. Tarvitset kuitenkin kolme tiettyä Pokemonia voidaksesi tehdä sopimuksen heidän kanssaan. Tarvitset Flabébé, Paldean Wooper ja Pincurchin Pokedexissä, jotta nämä kaupat tapahtuvat. Joten ilman pitkiä puheita, tässä ovat kaikki pelin sisäiset NPC-kaupat ja niiden sijainnit Pokemon Scarlet & Violetissa:

Cortondo NPC Trade Pokemon Scarlet & Violet

Ensimmäinen pelin sisäinen kauppa löytyy Cortondosta. Löydät tarkan sijainnin yllä olevasta kartasta. NPC on pieni poika, jolla on päänsä yläpuolella keltainen tekstiruutu, jossa lukee "Flabébé". Hän antaa sinulle Snomin [Ice/Bug Pokemon] vastineeksi "Flabébésta". Saatamasi Snom on Taso 10 ja tulee olemaan Ihottuma luonne.

Cascarrafa NPC-kauppa

Toinen NPC löytyy osoitteesta Cascarrafan kaupungin sydämessä lähellä suihkulähdettä. Kun olet vuorovaikutuksessa hänen kanssaan, huomaat, että hän tarvitsee Paldean Wooperin. Hän vaihtaa mielellään tavallisen sinisen Wooperinsa Paldean-malliin. Hänen Wooperin nimi on Manchester ja se on Taso 18 samalla kun hänellä on Tuhma Luonto.

Kauppa NPC Levincia

Kolmas ja viimeinen pelin sisäinen kauppa, jonka voit saada, on Levincia. NPC nousee ylös hieman pohjoiseen Levincia Gym ja pyytää Pincurchinia. Vastineeksi Sea Urchin Pokemonistasi hän antaa sen sinulle Kantavieras. Ja tiedätkö mikä on parasta? Haunter tekee tämän välittömästi kehittyä Gengariksi kaupan lopussa. Eikö se olekin ihmeellistä? Niin mekin luulimme! Nämä ovat kaikki pelin NPC-kaupat ja niiden sijainnit Pokemon Scarlet & Violetissa. Jos haluat lisää samanlaisia ​​vinkkejä ja temppuja, siirry meidän puoleen Pokemon SV -sivu Juuri täällä.

Table
  1. Kuinka löytää kaikki pelin sisäiset NPC-kaupat Pokemon Scarletissa ja Violetissa
    1. Cortondo NPC Trade Pokemon Scarlet & Violet
    2. Cascarrafa NPC-kauppa
    3. Kauppa NPC Levincia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up