Kuinka löytää karhunvatukat Sons of the Forestissa (sijaintiopas)

Sons of the Forestissa, heti kun törmäät, nappaa vain varusteita ja ala etsiä ruokaa. Tämä johtuu siitä, että tappavien mutanttien lisäksi nälkä voi olla syy kuolemallesi. Joten tässä tapauksessa karhunvatukkaiden syöminen voi myös auttaa sinua selviytymään päivästä. Niitä ei kuitenkaan löydy kaikkialta, ja ne kasvavat vain muutamilla tietyillä alueilla. Jos olet jo etsimässä tätä kulutustavaraa, olemme täällä auttamassa. Olemme maininneet ne kaikki alla paikkoja löytää karhunvatukkaa Metsän lapsista helposti.

Kuinka saada karhunvatukat Sons of the Forestissa (sijainti)

Sons of the Forestissa karhunvatukat ovat hajallaan saaren oikealla puolella useissa eri paikoissa. Joten katso vain merkkiä yllä olevasta kartasta ja olet hyvä lähtemään. Kun saavut sijaintiisi, muista pitää silmällä maata tai voit helposti unohtaa marjat. Asiattomalle Blackberry voidaan tunnistaa sen perusteella Punainen mutta niiden havaitseminen pensaissa voi olla vaivalloista.
Kuvat: ZaFrostPet Toisin kuin myrkyllinen Lentää Amanita-sieniBlackberry on turvallista syödä ja se myös auttaa sinua hieman tyydyttämään nälkääsi. Tämäntyyppiset hedelmät ovat erityisen hyödyllisiä, kun olet poissa tukikohdasta ja joissakin luolissa. Joten haluat pinota ne varastoosi ratkaisevia hetkiä varten. Muista myös, että tällaisten kulutustavaroiden syntymisnopeus on epävarma, ja joskus et ehkä löydä joitain niistä. Palaa tässä tilanteessa takaisin toisena päivänä, niin ongelma korjaantuu. Tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää paikoista, joista löydät ja hankit helposti karhunvatukat Sons of the Forestissa. Kun olet täällä, älä unohda tarkistaa, kuinka löydät sen Lohen marjat & Mustikat pelissä. Katso myös kaikentyyppisiä panssareita varmistaaksesi suojasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up