Kuinka löytää käynnistyneet modit Warframesta

Digital Extremesin vuonna 2013 kehittämä Warframe on täysin ilmainen moninpeli online-roolipeli. Kun taistelet muita pelaajia vastaan, parhaat rakenteet ovat erittäin tärkeitä. Sen luomiseksi sinulla on oltava Primed Mods. Ne ovat periaatteessa paranneltu versio vakiomoduuksista. Jos et tiedä, miten modit käynnistyvät Warframessa, anna meidän auttaa sinua.

Kuinka löytää käynnistyneet modit Warframesta

On pääasiassa kolme tapaa saada Primed Mods Warframeen. Niiden löytäminen ei ole ollenkaan helppoa. Erittelemme kaikki tavat, joilla voit saada ne täältä.

Tyhjiökauppias

Tämä on paikka, josta voit saada eniten Primed-modeja, vaikkakin korkealla hinnalla. Merchant of the Void, joka tunnetaan myös nimellä Baro Ki'Teer, saapuu kahden viikon välein julkiseen palveluun. Se on saatavilla vain 48 tuntia. Siinä on vähintään kolme tai neljä Primed Modia, jotka päivitetään 2 viikon välein. Nämä tuotteet maksavat sinulle Ducats, Warframen erikoisvaluutta.
Lue myös: Kuinka saada Ducati Warframeen

Kirjautumispalkinnot

Voit myös ansaita Triggered Mods kirjautumispalkkioiden kautta. Tämä menetelmä voi kuitenkin kestää liian kauan, koska sisäänkirjautumisen vaadittava päivien vähimmäismäärä on 200 päivää. Tässä ovat Triggered Modit, joita voit saada:

 • Ignited Fury – 200 päivää
 • Vigor pohjustettu – 400 päivää
 • Pohjustettu silppu - 600 päivää
 • Turvallinen ensimmäinen askel – 900 päivää

Kaupankäynti ystävien kanssa

Toinen tapa saada Primed Modit Warframeen on käyttää Trading-ominaisuutta. Primed Modsilla on kuitenkin kallis kauppamaksu a 1 miljoona luottoa. Lisäksi ne myyvät yleensä 400-600 platinaa. Sinun on harkittava kahdesti ennen ostamista, koska saatat joutua hankkimaan riittävästi krediittejä ja platinaa. Huomaa myös, että kirjautumispalkkioista saamiasi käynnistyneitä modeja ei voida vaihtaa. Tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Primed Mods -versioiden hankkimisesta Warframeen. Jos pidit tämän lukemisesta, etsi lisää tällaisia ​​oppaita Warframe-sivultamme täältä.

Table
 1. Kuinka löytää käynnistyneet modit Warframesta
  1. Tyhjiökauppias
  2. Kirjautumispalkinnot
  3. Kaupankäynti ystävien kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up