Kuinka löytää köysi Sons of the Forestissa

Haluatko tietää kuinka löytää köysiä Sons of The Forestista? Tiedämme, että niiden etsiminen voi kestää jonkin aikaa, jos et tiedä niiden parasta sijaintia. Koska köydet ovat yleisimpiä esineitä käsiteltäessä ensimmäisiä materiaaleja pelin alussa, sinun tulee kerätä ne mahdollisimman pian. Mutta oikeudenmukainen varoitus, niiden etsiminen vääristä paikoista voi johtaa sinut tappavien demonien ja kammottavien mutanttien käsiin saarella. Lue loppuun asti saadaksesi tietoa merkkijonojen sijainnista pelissä.

Kuinka löytää köysi Sons of The Forestissa

Parhaat paikat Ropen löytämiseen ovat Sons of The Forestin mutanttileirit, rannat, törmäyspaikat, luolat ja bunkkerit. Varoitus, jos olet saapumassa mutanttileireille, valmistaudu hirvittävään taisteluun. Kuitenkin, koska haluat tietää nimetyn paikan jousille, tarkista alla oleva kuva:

Tämä piste on Sons of The Forest -kartan länsipuolella. Sinun on mentävä luolaan täällä ja mentävä alas, kunnes näet joukon kalloja. Kerää nurkasta köysi, kerää lisää esineitä ja poistu luolasta. Yllä mainitun sijainnin lisäksi köysiä löytyy myös satunnaisissa säiliöissä hajallaan metsässä. Näitä reagenssisäiliöinä tunnettuja laatikoita on monia eri muotoja ja kokoja. Avaa vain nämä ryöstölaatikot ja löydät joistakin niistä köyden.
Lue myös: Parhaat maatalousmainokset reagenssisaalissäiliöille
Älä sekoita Zipline-köysiin. Nämä köydet on taitettu 8-solmuiseksi, kun taas tavallinen köysi on vain pyöristetty. Zipline-köysiä käytetään erityisesti Köysiase. Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää kuinka löytää Rope Sons of The Forestista. Jos haluat oppia köyden käyttötavoista, katso se miten rakennetaan riippusilta meidän Metsän lapset osio.

Table
  1. Kuinka löytää köysi Sons of The Forestissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up