Kuinka löytää mandrake-kasvi Tylypahkan perinnöstä (paikat)

Tylypahkan perinnössä Potterheadit törmäävät erilaisiin asioihin, joita he ovat nähneet Harry Potter -elokuvissa. Kuten Mandragora-kasvi, joka tunnetaan korviaan aiheuttavasta äänestä. Tässä pelissä käytät sitä kuitenkin taisteluvälineenä. Jos etsit jo tätä meluisaa kasvia, mutta et löydä sitä, autamme sinua. Tässä oppaassa olemme maininneet kaikki paikkoja löytääksesi Mandraken tehtaan Tylypahkan perinnöstä helposti.
Vastuuvapauslauseke: Seuraava opas sisältää joitain spoilereita.

Table
  1. Mistä löytää mandrake Tylypahkan perinnöstä (meluisten kasvien sijainnit)
    1. Kielletty metsä
    2. Osta mandrakan siemeniä

Mistä löytää mandrake Tylypahkan perinnöstä (meluisten kasvien sijainnit)

Tylypahkan perinnössä pelaajan on mentävä saadakseen Mandragora-tehtaan Kielletty metsä asema. Tai he voivat aina ostaa siemeniä Dogweed & Deathcapilta istuta ne itse. Paremman ymmärryksen saamiseksi tarkastellaan viljelymenetelmiä yksityiskohtaisesti. Ennen kuin menet pidemmälle, tämä kasvi esiintyy ensimmäisen kerran professori Garlickin yrttiluokassa. Ja myöhemmin saat myös Mandrakeen liittyvän tehtävän, jossa sinun on käytettävä sitä useampaan viholliseen samanaikaisesti. Niille, jotka eivät ole tietoisia, tämä on yksi niistä Professori Garlickin tehtävät. Sukeltakaamme siis suoraan nähtävyyksiin ilman pitkiä puheita.

Kielletty metsä

Kuvatekstit: Player Heroes Tylypahkan perinnössä pelaajat löytävät helposti Mandragoran kasvin Kielletystä metsästä. Olemme merkinneet tarkan sijainnin yllä olevaan kuvaan. Kun olet saapunut sinne, etsi vain talo ja sen läheltä löydät ison puun. Kun teet niin, kävele kohti puuta ja törmäät kuolleeseen ruumiiseen ja sen vierestä löydät monia mandrakekasveja. Heti kun teet niin, valitse vain vähän ja olet valmis.

Osta mandrakan siemeniä

Kuvatekstit: WoW Quests Toinen tapa saada mandrakeja on istuttaa ne itse. Pelaajat voivat löytää siemenet tiedostosta Dogweed ja Deathcap kasvikauppa. Teleportaa vain sinne ja osta Mandrake siemeniä 800 kolikkoon. Kun olet valmis, mene kasvihuoneisiin ja istuta siemenet tyhjään ruukkuun. Ja 10 minuutin kuluttua saat etsimäsi mandraken. Mutta jos et halua käydä läpi istutuksen vaivaa, niin yksinkertaisesti ostaa mandraken 500 kolikolla samasta kasvikaupasta. Nämä ovat paikkoja ja tapoja saada Mandrake-tehdas Tylypahkan perinnöstä. Jos olet jo aloittanut jauhamisen, tarkista parhaat loitsut käytettäväksi pelissä. Katso myös kuinka pyytää supistumispisaroita helposti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up