Kuinka löytää megafoni Terrariasta

Terraria on ollut olemassa lähes 10 vuotta, mutta silti onnistuu pitämään pelaajansa viihdyttävänä. Pelaajat nauttivat resurssien keräämisestä panssarin ja tappavien aseiden rakentamiseen. Jotkut näistä elementeistä ovat paljon vähemmän yleisiä kuin toiset. Otetaan esimerkiksi megafoni. Se on kuitenkin erittäin tärkeä lisävaruste pelissä. Tässä oppaassa näytämme, kuinka saat Megafonin Terrariaan.

Table
  1. Kuinka löytää megafoni Terrariasta
    1. Mihin megafoni on tarkoitettu?

Kuinka löytää megafoni Terrariasta

Jos et vielä tiedä, Megaphone on erittäin harvinainen lisävaruste. Se on esine, joka pudotetaan vihollisten voitettuaan. Mutta ei mikään muu, tässä on viholliset, jotka sinun on voitettava saadaksesi Megafonin:

  • Goblins
  • Vihreä meduusa
  • Tummat muumiot
  • verimuumiot

Mutta muista, että et voi taata Megaphonea Terrariassa lyömällä mitään yllä olevista vihollisista. Todennäköisyys löytää pudonnut megafoni on suuri 1/100 (1 %) mahdollisuus. Voit hieman kasvattaa kertoimiasi pelatessasi Asiantuntija tila. Kutunopeus kasvaa 1/50 (2 %) mahdollisuus. Kun sinulla on megafoni, olet immuuni vaimennetuille debuffeille.

Mihin megafoni on tarkoitettu?

Kuten edellä mainittiin, Megaphone on yksi ainesosista, joita tarvitaan vastakirousmantran luomiseen. Tämä kohde voi auttaa myöntämään koskemattomuuden sekä vaimennetuille että kirottuille debuffeille. Tämä on resepti sen tekemiseen:

  • Megafoni
  • Nazar
  • Korjausliike

Countercurse Mantra voi viime kädessä auttaa sinua luomaan Ankh Viehätys. Tämä lisävaruste voi tarjota immuniteetin useille debuffeille Terrariassa. Lopuksi Ankh Charmia voidaan käyttää tekemiseen Ankh-suoja. Voi tarjota immuniteetti to 12 eri debuffs, rekyylikestävyys ja 4 lisäsuojaa sinulle. No, siksi megafonin löytäminen on niin tärkeää. Pyöritä palloa saadaksesi pelin tehokkain kilpi. Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää megafonin hankkimisesta Terrariaan. Jos pidit tästä apua, tutustu meidän Terraario sivu myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up