Kuinka löytää todisteita WoW Dragonflightin elementeistä

Marraskuun lopussa 2022 julkaistu WoW: Dragonflight on yhdeksäs laajennus massiiviseen moninpeliin online-roolipeliin (MMORPG). Pelin paras puoli on, että siinä on hienoja tapoja saada paras ryöstö. Yksi niistä on Elementtien kokeilu. Tapahtuman onnistuneesti suorittaminen voi tarjota pelaajille korkean tason varusteita, jotka voivat olla varsin hyödyllisiä. Näin pääset World of Warcraft: Dragonflightin Elementtien kokeiluun

Table
  1. Kuinka löytää todisteita WoW Dragonflightin elementeistä
    1. Kuinka suorittaa Elementtien kokeilu

Kuinka löytää todisteita WoW Dragonflightin elementeistä

Elementtien kokeiluun pääseminen Dragonflightissa ei ole mitenkään helppo tehtävä. Ensinnäkin et löydä sitä kartalta. Sinun on teleportattava päästäksesi Elementtien kokeeseen. Tätä varten sinun on ensin mentävä osoitteeseen Ukonilma Conflow. Tämä alue sijaitsee kohti Kaakko of Taldraszus. Tämän sijainnin koordinaatit kartalla ovat 60,5, 83. Kun saavut tänne, sinun on napsautettava kultaista portaalia. Aktivoinnin jälkeen sinut lähetetään alialueelle nimeltä Primalistinen Huomenna. Kun olet täällä, sinun on mentävä koordinaatteihin 29, 26 päästäkseen tapahtumaan. Siinä kaikki, olet vihdoin saavuttanut World of Warcraft: Dragonflightin Elements-kokeilun. Lue eteenpäin saadaksesi selville, kuinka voit saada arvokasta saaliista tästä tapahtumasta.

Kuinka suorittaa Elementtien kokeilu

Tapahtuma on aaltopohjainen selviytymisaktiviteetti. Sinun on voitettava vihollisia, jotka kutevat usein viimeiseen pomoon asti: Terrokiitti - ilmestyy. Kun olet voittanut hänet, sinun on löydettävä piilotettu arkku läheisen luolan takaa. Sinut palkitaan korkean tason varusteilla ponnisteluistasi. Muista, että tapahtuma päivittyy 2 tunnin välein. Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää, kuinka pääset WoW Dragonflightin Elementtien kokeiluun. Jos haluat lisää tämänkaltaisia ​​vinkkejä ja temppuja, siirry sivuillemme WoW-osio Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up