Kuinka löytää Trophy of Strife WoW Dragonflightissa

Dragonflight on suositun World of Warcraft MMORPG -sarjan uusin lisäosa. Uusimmassa pelissä on paljon uusia ominaisuuksia, kuten lohikäärmeitä, taitoja ja uusi ylimaailma. Jos tämä ei riittänyt, otettiin käyttöön myös uusi valuutta. Se tunnetaan konfliktin pokaalina. Se voi auttaa pelaajia ostamaan War Mode -laitteita pelissä. Joten jos mietit, kuinka saada Trophy of Strife WoW Dragonflightissa, älä etsi enää.

Table
  1. Kuinka löytää Trophy of Strife WoW Dragonflightissa
    1. Kuinka käyttää konfliktipalkintoa

Kuinka löytää Trophy of Strife WoW Dragonflightissa

Trophy of Strife saadaan War Mode -taisteluista Dragonflightissa. Sinun täytyy ensin ottaa sodan käyttöön tila. Se näkyy Talents-käyttöliittymän oikeassa alakulmassa, kun hahmosi saavuttaa tason 20. Saadaksesi Trophy of Conflict, sinun on suoritettava tehtävä War-tilassa. Hakua kutsutaan nimellä Kipinöitä elämästä: Sininen alue. Tutkimuksen tavoitteena on kerätä 200 Spark of Life Azure Spanissa sotatilassa. Tehtävän suorittamisen jälkeen sinut palkitaan Dragon Isles Supply Depotilla, x250 Maine Iskaara Tuskarr, x500 kunnia ja tietysti Trophy of Strife. Vihollispelaajat ovat pudonneet valuuttaa, ja se on myös saatavilla alueen arkuista ryöstettäväksi. Koska tiedät nyt kuinka saada Trophy of Strife WoW Dragonflightissa, sinun pitäisi myös osata käyttää sitä. Näytämme kuinka se tehdään:

Kuinka käyttää konfliktipalkintoa

Nyt kun sinulla on Trophy of Strife -palkinto, sinun on aika oppia käyttämään sitä. Sinun tulee mennä osoitteeseen Obsidiaanienklaavi Valdrakkenissa. Täältä löydät NPC-nimisen Pahuus aivan sisäänkäynnin lähellä. Kun olet vuorovaikutuksessa hänen kanssaan, hän näyttää sinulle luettelon kaikista esillä olevista War Mode -varusteista. Osta mitä haluat, sillä nämä tuotteet ovat erittäin tehokkaita War Mode -taisteluissa. Siinä kaikki Trophy of Strifen käyttämisestä WoW Dragonflightissa. Jos olet kiinnostunut lisää tällaisista vinkeistä, siirry meidän omiin World of Warcraft -osio Juuri täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up