Kuinka löytää tutkimuskeskushuone DMZ:stä Warzone 2:lle

DMZ:lle on lisätty paljon uusia tehtäviä Warzone 2:ssa, mutta mistä löydät tutkimushuoneen näiden tehtävien suorittamiseen? Nämä huoneet on usein lukittu suljettujen ovien taakse. Ne sisältävät lukittuja välimuistia, joita sinun on todennäköisesti käytettävä. Näihin paikkoihin avainten saaminen voi kuitenkin osoittautua helpommaksi kuin itse paikan löytäminen. Siksi tämä opas auttaa sinua löytämään Sala del Centro Ricerchen.

Kuinka löytää tutkimuskeskushuone DMZ:lle Warzone 2:ssa

Tutkimuskeskuksen huone sijoittuu kartan keskustaan. Tämä kartan osa sijaitsee Ashika Islandin länsipuolella. Täältä sinun on päästävä Raatihuoneen rakennuksen pohjoispuolelle. Helpoin tapa löytää tämä rakennus on sillan kautta, joka yhdistää kaupungin keskustan ja Beach Clubin. Sillan kaupungin keskustan puolelle katsottuna se on ensimmäinen rakennus oikealla. Tällä kaupungin keskustassa sijaitsevalla rakennuksella ei ole nimeä kartalla. Kuitenkin, kun astut sisään ja menet sen ovista, näet seinällä kyltin, jossa lukee "Tutkimuskeskus".
Huomaa, että tämä paikka on myös Stronghold-kutu. Jos se on linnake, tarvitset linnoituskortin avaimen päästäksesi siihen. On suositeltavaa välttää tätä, kun olet tekemisissä linnoituksen kanssa, koska tekoälyä vastaan ​​on taisteltava. Löydät tarkalleen etsimäsi tutkimuskeskuksen huoneen siirtymällä toiseen kerrokseen. Täältä, Etsi yksi ovista, joka on lukittu, ja pyydä tutkimuskeskuksen oven avainta. Tämä on Tutkimuskeskuksen huone mitä etsit. Siinä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, kuinka löydät tutkimuskeskuksen huoneen DMZ:stä. Jos haluat lisää tämänkaltaisia ​​oppaita, tutustu muihin artikkeleihimme, kuten kuinka löytää Rusty Fridge JA kuinka suorittaa Muddy Waters DMZ -tehtävä MW2:ssa ja Warzone 2:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up