Kuinka lunastaa Resident Evil 4 Meta Quest 2:ssa

Meta Quest 2 on vankka VR-kuuloke, joka lupaa saada pelaajat omaksumaan VR-pelikokemuksen useammalla kuin yhdellä tavalla. Kuulokkeiden mukana tulee lukuisia pelejä, joiden avulla pelaajat pääsevät käsiksi. Meta julkaisi äskettäin Resident Evil 4:n ilmaiseksi kuulokkeilla. No onko se niin helppoa? Selitämme, kuinka voit lunastaa Resident Evil 4:n Meta Quest 2:ssa.

Kuinka saada Resident Evil 4 Meta Quest 2:lle

Ensinnäkin yksinkertaisesti sanottuna ne, jotka jo omistavat Meta Quest 2:n, eivät voi hyödyntää tätä tarjousta. Tämä johtuu siitä, että Resident Evil 4 on osa myytävää Meta Quest 2 -pakettia. Rajoitetun ajan tarjous tuli voimaan 18.11.2022.

Eikä siinä vielä kaikki, Resident Evil 4:n ohella myös suosittu hack and slash - Beat Saber - on osa pakettia. The 128GB kuulokemikrofoniversio maksaa sinulle 350 dollaria 256GB yhden hinta on 430 dollaria. Paketin hinta on paljon alhaisempi kuin Quest 2:n alkuperäinen hinta. Lunastaaksesi Resident Evil 4 Meta Quest 2:ssa, sinun on noudatettava näitä vaiheita:

  • Avaa Meta Quest -mobiilisovellus puhelimessasi.
  • Klikkaus Valikko ja napauta sitten asetukset.
  • Valita Tilit asetuksetvalitse sitten Vapahtaa Myymälä Koodi.
  • Kun olet syöttänyt koodin, napsauta Lähetä.

Huomaa, että saat fyysisen koodin laatikkoon. Tarjouskoodin sisältävä kortti tulee sinulle samassa laatikossa kuin Meta Quest 2. Tämä eroaa Beat Saberista, jossa koodi lähetetään postitse. Lisäksi tämä tarjouspaketti on saatavilla vain 31. joulukuuta 2022 asti. Lisäksi laite on aktivoitava 31. tammikuuta 2023 mennessä. Koodi on myös lunastettava 14 päivän kuluttua laitteen aktivointipäivästä. Jos täytät yllä olevat ehdot, sinun pitäisi pystyä saamaan Resident Evil 4 kuulokkeihisi. Siinä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Resident Evil 4:n lunastamisesta Meta Quest 2:ssa. Katso lisää samankaltaisia ​​oppaita Meta Quest 2 täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up