Kuinka matkustaa nopeasti Forspokenissa

Forspoken pyörii Freyn, nuoren newyorkilaisen, ympärillä, joka teleportoidaan Athian mystisille maille portaalin kautta. Hänen äskettäin löydettyjen Parkour-maagisten taitojen ja kykyjen avulla voit kulkea hänen avoimessa maailmassaan. Mutta helpommin voit käyttää nopeaa matkaa Athian ylittämiseen välittömästi. Tutkimuksen lisäksi se voi olla hyödyllinen myös moniin muihin tarkoituksiin, mukaan lukien parantamiseen. Mutta miten se tehdään? Tutustu Forspokenin nopeaan matkustamiseen liittyvään oppaaseemme saadaksesi selville.

Kuinka matkustaa nopeasti Forspokenissa

Voit matkustaa nopeasti tutustumalla Pyhiinvaeltajien turvakoteja Athian maiden ympärillä. Nämä pyhiinvaeltajien turvapaikat ovat erityisiä majataloja tai rakennuksia, joita löytyy kaikilta alueilta. Kun löydät sellaisen, sinun on aktivoitava se nopeaa matkustamista varten. Kun olet aktivoinut Pilgrims' Refugen, voit mennä osoitteeseen Kartta ja napsauta paikkaa, johon haluat mennä. Sinua pyydetään vahvistamaan, haluatko matkustaa kyseiseen paikkaan. Lyö Kyllä-painike mene siihen paikkaan.

Mutta ennen kuin teet sen, sinun on avattava Fast Travel Forspokenissa.

Kuinka avata nopea matka

Voit avata Fast Travelin lukituksen riittävän aikaisin etenemällä pelin tarinan läpi. Löydät pyhiinvaellussuojan, kun löydät tien ulos Pääkaupunki. Kun tulet ulos Cipalista, löydät pienen rakennuksen vasemmalla puolellasi. Sinun on astuttava Pilgrims' Refugeen ja käveltävä sisällä aktivoidaksesi sen. Jos et mene turvakodiin, et näe sitä kartalla. Joten varmista, että teet kävellä sisään Ja aktivoida jokaisessa Pellegrino Refugessa, jonka kohtaat. Pikamatka syrjään, nämä Turvakodit myös täydentää ja parantaa terveyttäsi. Tästä syystä se voi olla erittäin hyödyllinen voimakkaiden vihollisten tai pomojen kohtaamisen jälkeen tai ennen sitä. Sinun yksinkertaisesti täytyy levätä päällä Sänky Sanctuaryn sisällä terveytesi palauttamiseksi. Sen lisäksi voit myös löytää Healing luonnokset näiden turvakotien sisällä.
Jos haluat helpomman nopean matkan, suosittelemme tutustumaan ja aktivoimaan useimmat Athian pyhiinvaeltajien turvapaikat.
Tämä koskee nopeaa matkustamista Forspokenissa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka estää, kuinka kiivetä seinille, kuinka avata taikaloitsujaJa Lisäksi Hylätyt oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka matkustaa nopeasti Forspokenissa
    1. Kuinka avata nopea matka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up